Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány nem tudja magától eldobni a fehér harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés
Azt mondja,neki ez jön be.Hiába magyarázom neki,sőt a neten is mutattam,milyen szép harisnyák,leggingsek vannak,rá se bagózik.Egyszerűen hidegen hagyja.Azt mondja:Anyu!Te aggattad rám ovodás koromban,most már fogadd el ezt,és azt ne mondjad nekem,hogy te ilyet nem viseltél akkoriban?!Ez tényleg igaz,de az bő 30 évvel ezelőtt volt. Mikor ovodás volt nem gondoltam,hogy ennyire megmarad neki a fehér harisnya tetszése.Azóta hordja,nem tudok mit csinálni.Mondjuk az iskolában nem cikizi ki érte senki,de ha majd kikerül az általános suliból,nem tudom mi lesz,ha nem fog ezen a stílusán változtatni.Persze más szines egyszínű pamutharisnyákat is felvesz,de a fehér áll neki az első helyen.Sokan mondják,nincs mit tenni,jobb ha ráhagyom.De azt mondja nekem,ő ezt soha nem növi ki,más tanárnőn is szokott látni fehér harisnyát.Ti mit tennétek a helyemben?Köszi a válaszokat!

2013. okt. 27. 11:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémát, pedig nem hordok fehér harisnyát (sőt, másmilyet se igazából), szóval nem szimpátia miatt. :D

Ha ez tetszik neki, jól érzi magát benne, akkor mi a gond? Majd abbahagyja, ha úgy érzi.

Más ilyen korú lány anyukája azon aggódik, hogy a gyerek drogozik, piál, partizni jár, pasizik... szerintem örülj, hogy csak ennyi vele a "gond". :D

Amúgy sem értem, miért akarsz beleszólni az öltözködésébe.

2013. okt. 27. 13:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit! :)
2013. okt. 27. 13:22
 13/26 A kérdező kommentje:
Olyan kevesen hordanak fehér harisnyát,a kissebb gyerekeken is inkább leggings van.Úgy döntöttem inkább ráhagyom,csak később nehogy majd kicikizzék emiatt.
2013. okt. 27. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Hidd el, ha rossz szót kap a korosztályából, váltani fog! Kicsit nézd más oldalról, próbálj örülni annak, hogy még kislány, és nem úgy viselkedik, mint némelyik vele egyidős lány, akinek ki van mindene a ruhából, kinéz 18 évesnek, pasizik, iszik... Jó ez így, hidd el! Lehet pár év múlva hiányolni fogod még azt a fehér harisnyát! :)
2013. okt. 27. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
De én nem értem. Hord ő farmert? Szoknyához hordja?
2013. okt. 27. 13:43
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen,szoknyával,de itthonra felvesz hozzá egy rövidnadrágot.A farmernadrág alatt pedig akkor,ha hideg van.
2013. okt. 27. 14:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van ha ő fehér harisnyát akar hordani? 13 éves basszus, ha valami köldökig kivágott flitteres felsőt hordana, akkor érteném a kiakadást, de nem értem mi baj ha harisnyát akar hordani? hát hordja, ha annyira akarja. amúgy is kevés lány hord szoknyát, legalább az csinos rajta. nekem sem tetszik a fehér harisnya, de ha a gyerekem azt akarna hordani, akkor nem problémáznék, megvenném neki. 13 éves, inkább támogasd, lesz még nagyobb problémád is a harisnyáknál 2-3 év múlva... pont most van abban a korban, hogy úgyis az ellenkezőjét csinálja, amit mondasz. hagyd békén szegény gyereket aztán had hordjon olyan ruhát, ami neki tetszik meg kényelmes
2013. okt. 27. 14:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Írtam az előbb is,de már döntöttem.Nincs más választásom,ráhagyom hadd hordja,ha neki ez kell.
2013. okt. 27. 16:29
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Van egy fehérharisnya-mániás PASI itt a gyakorin. Ezt 100%, hogy ő írta. Hagyjátok...
2013. okt. 28. 11:18
 20/26 A kérdező kommentje:
Tisztelt utolsó!Valóban létezik itt a gyakorin egy fehér harisnyás pasi,én is láttam néhány idióta kérdését.Csakhogy én egy 34 éves nő vagyok,egy 13 éves lány anyukája,és nem az a férfi,akire gondolsz.Tévedni emberi dolog,nem igaz?Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 28. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!