Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon idiótának fogok tünni...

Nagyon idiótának fogok tünni ha tornadresszbe megyek tesizni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ma már senki sem hord ilyet, vagy csak nagyon ritkán, de én lány létemre imádok tornadresszbe tornázni.

Régi iskolámba 8. osztályig kötelezően kellett hordanunk és nem is nagyon vehettünk rá semmit.

Most vagy 10. es a gimiben, tavaly nem tesiztem mert egész éves felmentésem volt egy műtét miatt, és gyógytornára jártam helyette, de ott csak 4-5 en voltunk egy kis terembe, ott nem néztek ki hogy tornadresszbe tesizek, sőt mondták is hogy oda úgy kellene menni mert feszülős és úgy látják a gerincem is normálisan.

Ennek már vége szerencsére és könnyített tesin vagyok ugyan de mehetek az osztályommal is tesizni de az erőlködős feladatoktól továbbra is fel vagyok mentve, de már futnom kell, meg alap dolgokat csinálni, és mivel általánosban már hozzá szoktam plusz nekem itthonra is megvolt adva hogy mit mozogjak így megszoktam már a tornadresszt meg tornáztam pólóba meg nadrágba de idegesít hogy lóg rajtam meg nem feszül, meg lecsúszik, amikor meg a dresszre veszem rá akkor még jobban megsülök.

Nemtudom mit szólnának erre az osztálytársaim, tavaly volt egy lány aki szintén dresszbe tesizett de ő mindig vett rá valamit, tehát csak dresszben nem volt sosem.

Néhány barátnőmnek az osztályból már mondtam és ők mondták hogy ők nem cikiznek ki miatta, de elég sokan vagyunk mint lányok az osztályban, plusz 2 osztállyal tesizünk egy terembe csak külön térfélen, de sokszor vannak közös órák amikor az egyik tanár nem ér rá, igaz akkor javarészt játék van, de ugyanúgy van amikor együtt kell teljesíteni egy anyagrészt vagy gyakorolni rá.

Nemtudom erre mit szólnának ha hirtelen egy szál dresszbe állítanék be, én szeretem hordani, bármennyire is furcsa és régen még a fősulisoknál is kötelező volt anyám mesélte, tehát én nekem nincs vele bajom, mert szerintem a legjobb viselet tesire a dressz, és ezzel sokan egyet értenek még csak a barátnőim is hordták általánosba alsóba és ők is hordanák csak nincs a méretükbe mert én vagyok a legkisebb az osztályba és rám még jó a 164 es dressz ami manapság a legnagyobb méret.

2013. okt. 17. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Jól teszed, hogy dresszt veszel fel.
2014. jan. 17. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Azóta se tudtál dönteni?
2019. dec. 10. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Őszintén érdekel, hogy miért emelted ki 6(!) év után ezt a kérdést! Jó néhány bukfenc lehetett, ha akkor voltál tizedikes, és még mindig aktuális a kérdés. Valószínűleg a tornadresszes kérdések 90%-át perverz pasik írják ki, nem igazi tini lányok.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem nem kényelmesebb annyival a dressz, hogy megérje azt, hogy ennyire kilógj a sorból, illetve hogy erre csorgassák a fiúk a nyálukat, de ha ragaszkodsz hozzá, szerintem mindenképp vegyél rá egy nadrágot is. De tégy úgy, ahogy jónak látod! :)

2019. dec. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!