Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon idiótának fogok tünni...

Nagyon idiótának fogok tünni ha tornadresszbe megyek tesizni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ma már senki sem hord ilyet, vagy csak nagyon ritkán, de én lány létemre imádok tornadresszbe tornázni.

Régi iskolámba 8. osztályig kötelezően kellett hordanunk és nem is nagyon vehettünk rá semmit.

Most vagy 10. es a gimiben, tavaly nem tesiztem mert egész éves felmentésem volt egy műtét miatt, és gyógytornára jártam helyette, de ott csak 4-5 en voltunk egy kis terembe, ott nem néztek ki hogy tornadresszbe tesizek, sőt mondták is hogy oda úgy kellene menni mert feszülős és úgy látják a gerincem is normálisan.

Ennek már vége szerencsére és könnyített tesin vagyok ugyan de mehetek az osztályommal is tesizni de az erőlködős feladatoktól továbbra is fel vagyok mentve, de már futnom kell, meg alap dolgokat csinálni, és mivel általánosban már hozzá szoktam plusz nekem itthonra is megvolt adva hogy mit mozogjak így megszoktam már a tornadresszt meg tornáztam pólóba meg nadrágba de idegesít hogy lóg rajtam meg nem feszül, meg lecsúszik, amikor meg a dresszre veszem rá akkor még jobban megsülök.

Nemtudom mit szólnának erre az osztálytársaim, tavaly volt egy lány aki szintén dresszbe tesizett de ő mindig vett rá valamit, tehát csak dresszben nem volt sosem.

Néhány barátnőmnek az osztályból már mondtam és ők mondták hogy ők nem cikiznek ki miatta, de elég sokan vagyunk mint lányok az osztályban, plusz 2 osztállyal tesizünk egy terembe csak külön térfélen, de sokszor vannak közös órák amikor az egyik tanár nem ér rá, igaz akkor javarészt játék van, de ugyanúgy van amikor együtt kell teljesíteni egy anyagrészt vagy gyakorolni rá.

Nemtudom erre mit szólnának ha hirtelen egy szál dresszbe állítanék be, én szeretem hordani, bármennyire is furcsa és régen még a fősulisoknál is kötelező volt anyám mesélte, tehát én nekem nincs vele bajom, mert szerintem a legjobb viselet tesire a dressz, és ezzel sokan egyet értenek még csak a barátnőim is hordták általánosba alsóba és ők is hordanák csak nincs a méretükbe mert én vagyok a legkisebb az osztályba és rám még jó a 164 es dressz ami manapság a legnagyobb méret.

2013. okt. 17. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
én nem venném fel, mert ha egész órán bámulnak meg nevetnek te sem fogod magad jól érezni, egy melegítő meg póló szerintem megfelel
2013. okt. 17. 13:31
 2/13 anonim válasza:
Az jó ha te szereted, de a korosztályod már cikinek tarja. Vagy lesz*rod, hogy más mit gondol, vagy inkább tesizel szabadidőbe, ahogy a többiek is teszik. Vagy esetleg ráöltözöl a dresszre?!
2013. okt. 17. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
En nem mernem felvenni. Azert egy formasodo tinedzser testen mashogy mutat, mint egy cuki kis gyereken. Bar a fiuk ftuti orulnenek neki, szeringem inkabb vegyel ra egy sortot is, ha ragaszkodsz a dresszhez :)
2013. okt. 17. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálatok, van-e ilyen, de nálunk kötelező a póló+nadrág együttes.
2013. okt. 17. 16:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ilyen korban, már nem kellene dresszben tesizni... sajnos ez az az életkor, amikor az osztálytársak mindenbe belekötnek. ha zavar hogy lóg a póló és a nadrág, viszont a dresszből kiindulva nincs baj az alakoddal és nem is zavar hogy megbámulnak, akkor vegyél fel egy feszes atlétát és egy pamut short-ot, nem lóg rajtad, követi a tested alakját és nincs is benne meleged.

mondjuk egy ilyet szettet:

[link]

[link]

2013. okt. 17. 17:01
 6/13 ívy1 ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ha valaki rákérdez mond meg neki hogy,neked ez kényelmes. Én még most is használom ha aerobicra megyek,pedig már 20 elmúltam.
2013. okt. 17. 19:46
 7/13 ívy1 ***** válasza:
Esetleg egy képet küldj privátban,hogy segítsek a döntésben.
2013. okt. 17. 19:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem venném fel a helyedben, nagyon megbámulnának.

Ha tapadós ruhákban szeretnél tesizni, vegyél inkább egy tapadós pólót/topot és rövidnadrágot, azok kényelmesek és még jól is néznek ki.

(és nem dresszbe tesizel, hanem dresszbeN)

2013. okt. 17. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod mennyire érdekel mások véleménye... és ahogy olvasom a kérdést, tudod kinek mi lesz a véleménye. Akik számítanak nekik már elmondtad, a többiek meg...

Azt kell hordani, ami kényelmes.

2013. okt. 22. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd fel nyugodtan.
2013. okt. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!