Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliban ez tényleg sok egy 15...

Suliban ez tényleg sok egy 15 éves lánynak? (képek lent- dekoltázs, smink)

Figyelt kérdés

Szóval suliban állandóan avval fenyegetnek a tanárok, hogy ha még egyszer meglátnak így, visznek az igazgatóhoz. Egyik nap a matektanár akadt ki a sminkemért (szemhéjtus, spirál), másik nap az énektanár mondta, hogy túl mély a dekoltázsom, és fel ne vegyem többet ezt a pólót.

Smink: [link] (Hozzáteszem, nem minden nap szoktam kifesteni magam, max kétszer egy héten. Szerintem nem kirívó, van amikor a cicás szárnyat a végén meg sem festem, de szerintük az is sok.)

Dekoltázs: [link] (Tényleg nem tudom mi bajuk vele... Amúgy a póló már elég rég óta megvan, eddig nem volt baj vele, csak most lett túl feltűnő, hogy levágattam a hajam. :S)

Ti mit gondoltok?

15/L

2013. okt. 15. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Egyikkel sincs semmi gond.

Egyébként mit mondanak, miért nem jó ez a póló? Azon kívül, hogy helytelenül túl mélynek találják a kivágást? Miért zavarja őket a mély kivágás? Tanár létére ne egy tizenéves kislány blúzát lesse. Én azért visszavágnék neki, hogyha felnőtt emberlétére fiatal lányok dekoltázsát lesi, akkor bizony valóban az igazgatóhoz kell menni, de teljesen más ügyben.

2013. okt. 16. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A póló egyáltalán nem sok. A szemed sem olyan durva hogy ennyi mindenkinek be kéne szólnia miatta. De ha már ilyenek a tanáraid, akkor hagyd el a cicásítást a végén.
2013. okt. 16. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Egészségügyibe járok.

Smink: -Alapozó (nem 1 kg!!!,hanem épp egy kevés,amennyi elfedi a pattanásaimat! :))

- púder

-szempillaspirál

(kihúzni nem szoktam a szemem szinte soha,pedig nagyon tetszik,tudok is egyenes vonalat húzni csak valahogy nem illik nekem vagy nem tudom,olyan érdekes )

Ruha:Nyáron szeretek mindenféle szines ruhákba öltözni.Nyári ruhámból több is van.(summer forever!)

De ugyebár ősz van.Most vettem egy pár kötött pólót,de azt vettem észre,hogy télen és ősszel inkább visszafogottabb ,sötétebb színű ruhákban járok,talán maga az évszak miatt is.De pl.egy egyszerű feket pólót szeretek feldobni egy színes sállal. :)

15/L

2013. okt. 16. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
én pontosan így sminkelem a szemem és kb ilyen feksőket hordok és nekem eddig nem szóltak... 16 éves vagyok... és nem rossz gimibe járok (sőt!)
2013. okt. 16. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van 2 ilyesmi felsőm, és néha a szememet is így festem ki. És nálunk én a visszafogott lányok közé tartozom cicivillantás és smink ügyben. A tanáraid hülyék. De a békesség kedvéért én a helyedben a cicás kacskaringót a végén kihagynám. A felsővel viszont tényleg nem értem a problémájukat, nálunk egy csomóan a melltartójukat is kilógatják. 17l
2013. okt. 16. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:

13-as, oké, de ki kérdezte, hogy te hogy jársz iskolába? :DD Totálisan nem erről szólt a kérdés.

Kérdező, szerintem ez teljesen rendben van, én semmi kivetnivalót nem találok benne.:) Nálunk szerencsére nem szólnak az ilyesmiért, nincs is joguk hozzá...

Egyházi suliba jársz?

2013. okt. 16. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:
a smink határeset, dekoltázzsal semmi gond!
2013. okt. 17. 09:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Már gimis vagy,ugye?A cicást részt lehagynám,viszont,a felsővel semmi gond...;D
2013. okt. 19. 08:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy teljesen visszafogott smink:)

11.-es vagyok, nálunk 9.-ben sem szóltak ilyenért...

A pólóval sincs semmi gond szerintem, nekem is ugyan ilyen van :'D

Ha a sminket nem engedik valahol megértem, na de a pólóval semmi gond! Különben is, miért nézi a tanár a dekoltázsodat? Annyira azért nem feltűnő!

2013. nov. 30. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!