Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliban ez tényleg sok egy 15...

Suliban ez tényleg sok egy 15 éves lánynak? (képek lent- dekoltázs, smink)

Figyelt kérdés

Szóval suliban állandóan avval fenyegetnek a tanárok, hogy ha még egyszer meglátnak így, visznek az igazgatóhoz. Egyik nap a matektanár akadt ki a sminkemért (szemhéjtus, spirál), másik nap az énektanár mondta, hogy túl mély a dekoltázsom, és fel ne vegyem többet ezt a pólót.

Smink: [link] (Hozzáteszem, nem minden nap szoktam kifesteni magam, max kétszer egy héten. Szerintem nem kirívó, van amikor a cicás szárnyat a végén meg sem festem, de szerintük az is sok.)

Dekoltázs: [link] (Tényleg nem tudom mi bajuk vele... Amúgy a póló már elég rég óta megvan, eddig nem volt baj vele, csak most lett túl feltűnő, hogy levágattam a hajam. :S)

Ti mit gondoltok?

15/L

2013. okt. 15. 21:40
1 2
 1/19 ~zsozso~ ***** válasza:
semmi gond vele. talan, en kihagyom a tust. azt csak akkor hasznalom amikor elmegyunk bulizni vagy iesmi.
2013. okt. 15. 21:45
 2/19 anonim ***** válasza:
A felső okés.
2013. okt. 15. 21:49
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
Igazuk van a tanáraidnak. Az iskola NEM diszkó, ahova ki kell dekorálnod magadat.
2013. okt. 15. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egyikkel sincs semmi gond, kb. én is így jártam 15 évesen suliba. De nálunk volt olyan, aki ennél sokkal többet mutatott meg magából, és több festéket is használt. (szemfesték, rúzs, stb.)
2013. okt. 15. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem, szerintem nincs semmi gond egyikkel sem... :)
2013. okt. 15. 22:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Középiskolában nálunk már nem szóltak ilyenekért' meg 9.ben sem... Általánosban viszont egyáltalán nem szabadott sminkelni, de a ruha miatt nem szóltak akkor sem, csak ha tényleg nagyon izléstelen... a te külsőd viszont egyáltalán nem az :)
2013. okt. 15. 22:22
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezzel a pólóval semmi baj nincs. A smink határeset, sztem is elég lenne egy kicsit kevesebb.
2013. okt. 15. 22:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyikkel sincs semmi gond:)
2013. okt. 15. 23:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel sincs gond szerintem. :D
2013. okt. 16. 09:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond egyikkel sem. Milyen iskolába jársz hogy ennyire szigorúan veszik ezeket a dolgokat? Középiskolában ránk pl az összes tanár nagyívben tojt... akár miniszoknyában is mehettünk volna. Mondjuk volt, aki abban is ment. :D
2013. okt. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!