Mivel tudnék változtatni a külsőmön, hogy idősebbnek tűnjek?
Figyelt kérdés
Mindenki 8.-osnak néz , pedig 22 éves vagyok és ez màr nagyon irritàl. Nem sminkelem magam és nem is szeretném. Nem szoktam magassarkùt hordani se, mert nem tudok benne járni. Min tudnék magamon vàltoztatni?? Adnátok nekem tippeket?? Hasznosakat, köszönöm2013. szept. 29. 20:20
1/4 anonim válasza:
Nem könnyíted meg a "dolgunkat" azzal, hogy rögtön kilövöd azt, ami egyértelműen segítene. :D
-nőies, felnőttes frizura (pl.: lófarok helyett konty)
-elegánsabb ruhák
-HATÁROZOTT FELLÉPÉS -> ez a legfontosabb!
2/4 anonim válasza:
horgy blézereket, ingeket, blúzokat. tornacipőt csak néha, vagy egyáltalán ne... a frizura tényleg sokat segítene.
3/4 Dreigang válasza:
A magassarkúnak vannak árnyalatai, próbáld meg pl. egy négy centissel! Lényeg, hogy valamennyire kiemelje a lábad/feneked, neked is más érzés lesz, ha utánad fordulnak csak azért, mert nő vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!