1/17 anonim válasza:
7000 ft max.. és igy is a legdivatosabbat veszem meg
2/17 anonim válasza:
első vagyok , tavaj 3.000 ft-ért egy olyan UGG csizmát vette m ami még most is szinte tökéletes
3/17 anonim válasza:
Ha nagyon tetszik 15-20000et kiadok érte. De idén sikerült találnom két szép csizmàt olcsóbban. Az egyiket 8000ért a másikat 10000ért.:)
4/17 anonim válasza:
Ha bőr és olyan, ami még 2 év múlva is jó lesz, akkor kb. 20 ezret, ha nem bőr, akkor max. 8 ezer.
5/17 anonim válasza:
minden évben veszek egyet,de van hogy kettőt is. Van jó pár,ugyanis még a 2 éve megvett csizmámnak sincs semmi baja.
6/17 anonim válasza:
hát idén végig néztem a kínálatot és inkább veszek most 10 000 -ért márkás bőr csizmát, mint a Deichmanos-t 8000-ért.
7/17 anonim válasza:
Ha bőr és jó minőségű, akkor olyan 20 000 Ft-ot, de az jó lesz sokáig. Kevésbé minőségi cipőért, ami valószínűleg csak egy idényt bír ki max. 7 000 Ft-ot adok ki.
8/17 anonim válasza:
Eddig max. 20.000-ért vettem, 4 éve és azóta is bírja. Azóta vettem már bokacsizmát kínaiban kb. 4000-ért, ugg csizmát, de az beázik, amit most kinéztem az 12.000 Ft. Szóval változó, attól függ mennyire szükséges és épp mennyi pénzem van.
9/17 anonim válasza:
Csizmából igyekszek bőrt vásárolni, átlagban 20-25 ezer forintot költök ezekre a dolgokra. Viszont volt már olyan, hogy annyira beleszerettem egybe, hogy majdnem 50 ezret otthagytam érte. Púderszínű, 3 éve van meg, és télen hóban is hordtam. Mai napig semmi baja, még csak el sem koszolódott, pedig tényleg sokat volt rajtam.
10/17 anonim válasza:
Max 20 ezer :)
De a legtöbb 10 ezer körül van. 3 éve vettem egy zara fekete velúr csizmát meseszép az 35 ezer volt és azóta is hibátlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!