Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Garage, Mr. Busta téli sapka?

Garage, Mr. Busta téli sapka?

Figyelt kérdés
Üdv az lenne a gondom h ugye Bustás van de az meg már fél éve az van ott he elfogyott Garagésat meg nem találtam... esetleg ruharendelős oldalon olyat nemlehet h mondjuk Garage felíratot rárakatom és úgy megrendelem? vagy levan védetve és azzal törvényt sértek?
2013. okt. 6. 17:47
 1/5 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz de Budapesten a Gagrage storeban lehet venni asszem westendbe de talan Arkadba is de ha gogglba beirod szerintem lehet keszen is fendelni max debrecenbol asszem de nem biztos
2013. okt. 6. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Messze lakok Bp. től.. neten meg nem találtam de ha valaki talál és belinkelné azt megköszönném
2013. okt. 6. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Első szerintem te kevered a Garage Store-t a Garage Proddal. :D
2013. okt. 6. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
a garage store ban nincs egy darab Garage profuction os cucc ebben biztos vagyok :DD
2013. okt. 8. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Mivel nem ugyan az így nehezen lenne :D
2013. okt. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!