Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a szövetkabá...

Mi a véleményetek a szövetkabátról?

Figyelt kérdés
Jó hordani télen is? Nem túl "hideg"? Egy olyan lánynak, aki egy kicsit fiúsabb (nem hord szoknyát, csak farmert, meg belebújós pulcsit), érdemes megvenni?
2013. okt. 13. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a szövetkabát,inkább az elegánsabb személyeknek lett kitalálva.Alá mondjuk egy vékony kardigán,és azalatt pl. egy selyeming. Hosszú,szűk farmer,és valami gyönyörű csizma.

Szerintem te is érzed,hogy egy szövetkabát alá nem belebújós pulcsit kell felvenni!

Egyébként,hogy meleg-e,ez teljesen kabátfüggő.

Van olyan szövetkabátom,ami vékony,de van ami nagyon meleg.(Nyilván a meleg volt a drágább)

De nem győzöm magam ismételni(mint több válaszomban is),ne mi döntsük el,hogy te mit hordj!:)

2013. okt. 13. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze, vannak csinosabb pulcsijaim, meg nőiesebb cuccaim is, hanyagolhatom addig a belebújós pulcsikat, ha látom, hogy nem jó hozzá, akkor természetesen nem veszem fel.
2013. okt. 13. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szövetkabátom van ( [link] ) ilyesmi. És néha szoktam alá venni belebújós pulcsit, valamint ilyesmi cipővel hordom [link] + szürke
2013. okt. 13. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szövetkabátom van ( [link] ) ilyesmi. És néha szoktam alá venni belebújós pulcsit, valamint ilyesmi cipővel hordom [link] + szürke gatya
2013. okt. 13. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy kék gyapjú kabátom van arany gombokkal. Minden szettet elegánssá tesz, viszont a egy jó vastag pulcsi nem fér alá, tehát fagyban már nem jó. Aztán bolyhosodik bizonyos részeken. Mindenféle szösz, hajszál eléggé feltűnő rajta a színe miatt. Viszont tényleg nagyon szép, sokan megdicsérték már rajtam.
2013. okt. 13. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon elegáns, meg is nézik benne az embert, jobban, mint pufidzsekiben. Ennek ára a szétfagyás télen, mert mínuszokban egy ilyen kabát nem sokat ér.
2013. okt. 14. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!