Nektek milyen az öltözködési stílusotok? Miket hordtok általában?
kort is:)
17L
Nyáron rövidnaci,rövid ujjú felső,lehet bővebb is,meg szűkebb.Aztán,szandál,kiegészítők(bizsuk,táska).
De hordok /hordtam olyat is,hogy a felsőket be volt vágva a mellrésze.Nem tudom el tudjátok-e képzelni.
Ruhákat nem igazán hordok,egy kék,virágmintás nyári ruhám van.Azt kifejezetten szeretem.
Kék karkötőt,fülbevalót veszek hozzá.
Ősszel-télen: bőrdzseki,szövetkabát,vagy télen vastagabb kabát.Sál,sapka.Farmer vagy más nadrág,színei: többször fekete,de lehet barna,bézs,bíbor.
Garbós felsők,azok felé valami hosszabb rávehető*.
Legtöbbször elegánsabb dolgok.*
Van,hogy csak egy hosszabb felső,ami felé nem szükséges venni semmit.Combközépig érő.Hogy úgy mondjam.
Van,amikor felveszek egy derékig érő felsőt,az lehet mondjuk állatmintás is,vagy virágmintás.
Meg hordok derékmelegítőket is,a rövidebb dolgokhoz,hogy ne legyen kinn a derekam.
16/L
Harmadik vagyok,16/L.
Még csak annyit teszek hozzá,hogy a rövidnaciból is szeretem a farmert,de tetszenek a virágmintásak,rózsamintásak is.
Télen meg szeretek sálat is hordani,a C&A-ban is vettem 2 jó sálat. :) Meg van több is.
Amúgy hordok balerinacipőt is gyakran,magassarkút nem szoktam,csak alkalomra.Télen szoktam csak magassarkú csizmát,de van olyan is ami nem magassarkú.
:))
Én mindig próbálok sportosan de mégis elegánsan öltözni
Csőszárú farmert, sportcipő, bakancsot, magas nyakú pucsikat, ingeket, lezser dzsekiket, ezekben az átmeneti időkben általában ezeket hordom.
16/f
Sötét skinny farmer, esetleg bőrnadrág. Cipőben magassarkú vagy oxford cipő, loafer, nagyon ritkán ballerina. Felülre meg ing minden mennyiségben. Farmer, fehér, fekete, kék, szürke - általában.
Blézer, télen ing felé kötött, csinos pulóver. Ballonkabát, szövetkabát, parka, térd felé érő csizma, sapka, sál, kesztyű.
Kicsit hasonlóan öltözködöm, mint Emmanuelle Alt (csak olcsóbbak a ruháim :D )
Romantikus.
Altalaban csipkesek, illetve viragosak a ruhaim. Az ekszereim pedig finommegmunkalasu aranyok, illetve szeretem az egyszeru gyongy pottyot. Cipobol altalaban magasat hordok, de ez csak azert van igy, mert a mgasabbakbol talaltam szebb darabokat.
A taskaim altalaban lancos fulu ridikulok, a kabatom szovet.
Es nagyon szeretem a himzett, kicsit nepies dolgokat is, peldaul oroszoknal gazdagon diszitett selyemholmik es premes mellenyek hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!