Anyukák! Változoott az öltözködési stílusotok a gyerkőc születése után?
Kisfiam 2.5éves és most mondhatom el magamról hogy újra adok magamra!Na persze nem mini szoknya és magas sarkú de szoknya szép papucs,szép felsövel!:)
De persze attól függ hová megyünk!De így is sokszor megnéznek hogy milyen anya vagyok!:(
Mikor kisseb volt farmer+trikó is jó ha rám jött!
Hú, én meg téged irigyellek...1,70 magas és 80 (!!!) kg...igaz, a fiam 4 hónapos. Eddig szoptattam, most már alig szopizik a legény, úgy döntöttem, ideje változtatnom magamon.
Ennek ellenére az öltözködési stílusom nem változott, talán annyiban, hogy nagyobb a méretem, vettem egy-két bővebb felsőt. De maradt ugyanaz a lazás, nacis-tornacipős alteros stílusom. Én már egy normál méretű farmernak is úgy örülnék, sajnos a terhességem eleje óta nem bírom magamon elviselni...
Te meg ne akarj extra csinos lenni, vegyél fel egy farmert, és egy szép felsőt, máris egy lépés a nőcisebb öltözködés felé-és légy magadra büszke, hogy jól nézel ki:)
Aranyos vagy kedves utolsó előtti. Párom is mindig azt mondja, hogy legyek büszke magamra, mert szte csini vagyok, de valahogy olyan idegenül érzem magam, ha látszik az alakom.
Kedves utolsó válaszoló! Én tuti nem néznélek ufónak a játszón, ha csini cuccban villantanál. Sőt! Szerintem irigykednék is rád, hogy milyen nőies és jól öltözött vagy. Legyél büszke rá, hogy csini anyuci vagy!
Szia!
Én amióta az eszemet tudom és magam veszem a ruháimat,mindig sportosan öltözködöm,fiús típusú nő vagyok,szerencsére 2 kisfiam van:)
Rövidnadrág,póló,sportszandál,így nyáron
Van egy farmer szoknyám,azt néha bevetem,de nem szeretek kiöltözni és sosem festettem magam előtte sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!