Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a táskáról?

Figyelt kérdés

Egy 8,-os pesti lánynak lenne,vagyis nekem:D Iskolába hordanám. Mi a véleményetek róla?:)

[link]

2013. okt. 5. 07:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Haha.

Ma 15:26!

Képzelem milyen iskolába jársz:D:D

Hogy az enyém hányadik helyet foglalja el? Az elsőt cicám;)!

Ismered a Fazekas Mihály gimit,Budapesten?:)

Ja hogy nem?

Segítek: [link]

Úgyhogy drágáim,nagy úr a féltékenység;)

Lesajnállak titeket.

Csak irigyek vagytok!

Mindenem meg van!

A Fazekasba járok,így elég nagy eséllyel az egyetemre is felvesznek majd,úgyhogy öljétek meg magatokat ti,a kis rongy életetekkel!;)

Emberek felső tízezer;)!

2013. okt. 7. 19:26
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Visszavonom,megyek és megtéplek!!Sznob k*rv*...Ja és a megye legjobb sulijába járok,és engem a tanulmányi eredményem miatt vettek fel,nem úgy mint téged akinek az újgazdag szülei csikkzsebből kifizették a franciku**a lányuk tanítattását!!!Ja és itt menőzik gyakorin....Fazekas,persze....Álmodjál kislány....
2013. okt. 7. 19:48
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem hiszed el?:D

Ne higgyed:)

Féltékeny:D:D:DD::D

Látom ideges vagy,amiért én mindent megkapok,te meg a nagy tudásoddal akarsz kitűnni.

De ideje lenne belátnod,hogy ebben a világban teljesen el fog tűnni,hogy mennyi,és milyen tudásod van. Hidd el,ma már az számít kinek mennyi pénze van!

2013. okt. 7. 19:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Annyira felszínes p×csa vagy,hogy az nem igaz...Sok sikert az életben,már ha neked lesz olyan,és nem mész kínába átműtetni magad egy dollárnak,hogy mindig a pénzt nézhesd...Ilyenek szoktak kimenni Dubajba...Ja és ne pontozgassál....Szánalmas vagy....
2013. okt. 8. 13:59
 25/32 A kérdező kommentje:
Jogosan pontozgatok:) És te csak ne feltètelezgessèl rólam dolgokat!:) Úgyhogy szád zárt,kussolsz,és tanulsz szakképzett csövesnek,amíg én a Harrods-ban szórom a pénzem:):) Ennyiii,igazam van,vagy igazam van?!
2013. okt. 8. 18:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kész. Te most direkt játszol rá erre a sznob r*banc stílusra vagy alapból vagy ilyen? Szánalmas vagy! Oké, én nem a legjobb suliba járok, de én magamnak keresem a pénzt, és nem élek rosszul, MINDENEM megvan! Tudod vannak dolgok, amik fontosabbak, mint a pénz és a siker. Ilyen a barátság és a család, amit nem vehetsz pénzen. És ha nem válatoztatsz, akkor biztos lehetsz, hogy nem lesznek barátaid. Megvásárolhatod őket, megveheted a bizonyítványodat is, de ezzel csak magadat csapod be. Ők lesznek az elsők, akik hátba támadnak, mikor elfordulsz, és te leszel az első nagypofájú, akit nem vesznek fel alkalmazotti állásra SE, ugyanis kiderül, hogy tudásod nulla. :) Ha valamennyicske mégis szorult beléd, akkor pedig azért nem vesznek fel, mert undorítóan nagyképű vagy (nem tudom mire fel, talán anyuci meg apuci pénzére?!). Senki sem szereti a nagyképű embereket, szólok előre. Ha tényleg szorult beléd egy kis ész, felfogod amit írtam, és nem válaszolsz. Ha nem, válaszolj nyugodtan, pontozz le, engem hidegen hagy, nem tudod elrontani a napjaimat. Remélem sikerülni fog a változás, és egyszer rájössz, hogy milyen butaságokat írtál. Nem haragból mondom, tényleg remélem, hogy szebb lesz valamikor az életed. :) Szervusz!
2013. okt. 9. 17:32
 27/32 anonim válasza:
100%

Nem azért,de 12 éves vagyok és több értelem szorult belém mint beléd...

Most komolyan...

Azt hiszed te külömb vagy mert anyu,apu megvesz neked bármit amit kérsz és azt hiszed hogy ha valaki nem olyan gazdag mint te az már nem is lehet olyan okos,csinos mint te? Kiraksz egy kérdést válaszolnak rá jóindulattal elmondják a véleményüket te meg lepontozod őket? Minek kérdezed őket? ...

2013. okt. 19. 23:13
 28/32 A kérdező kommentje:
Na az ilyen takonypocokat nem kerdeztem mint te. semmibe veszem a szaros velemenyedet,kar volt betut pazarolni erre kerdesre!
2013. okt. 20. 07:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Én hozzád túl intelligens vagyok,ezért visszavonom amit eddig írtam,és lesz×rlak....:DD Puszika,nyuszika...:))
2013. okt. 20. 11:08
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
Nektek nincs szekrény az iskolában? Én anno csak füzetekkel jártam és csak azt a könyvet vittem haza, ami kellett a tanulához. Azaz semmit. :) Nekünk csak füzetből kellet tanulni, a képeket meg meg tudtam nézni a szünetekben is. Mondjuk ennek ára volt, mert rengeteget jegyzetelünk, például töri füzetet 2 hetenként újat kellett venni, mert betelt. :)
2013. okt. 23. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!