Mi a véleményetek erről a táskáról? Egy ilyen stílushoz illik?
A táska: [link]
A stílus:
Felsők, szinte csak olyat viselek, amiben van csipke:
Vagy olyan ami derékban szűkített, testhez álló anyagból van és a mell résznél, illetve az ujjaknál könyékig csipkés, erről sajnos képet nem találtam.
Nadrág:
Ilyesmi nadrágokat hordok, kékbe, szürkébe és világos barnába. De nem ilyen magas derekúak.
Egyszerű zárt magassarkú cipőt és bokacsizmát viselek.
Kabátjaim: egy kapucnis, de csinos, nőies pulcsi kabát, karcsúsított, nőies farmer kabát.
Tervezem még egy szürke vagy fekete ballon kabát beszerzését.
Ez az én stílusom.
Szerintetek illene hozzá a táska?
(Kérlek ne nézzetek hülyének, az ált sulit és a középsulit is cikizések, gúnyolások közepette jártam ki. Minden stílust végig próbálgattam. Emiatt félek a rossz indulatú megjegyzésektől.)
Szerintem is illik.
Egyébként nem értem a cikizést, nagyon szép elegáns, nőies darabok azok amiket mutattál.
A táska is gyönyörű.
Ott kezdődött az egész, hogy anyukám elment mikor 8 éves lettem. A saját kis világomba menekültem (nagyon közel álltam hozzá), nem beszéltem szinte senkivel, csak elvoltam. Mindig nagyi által kikészített ruhákat vettem fel, őt pedig nem érdekelt, hogy a színek mennek-e egymáshoz vagy hogy jól állnak-e.
Gyerekes felsőket és idétlen nadrágokat viseltem. Középsuliba próbálgattam keresni a stílusom. Most ilyen ruhákat hordok, szeretem az eleganciát. De még mindig elbizonytalanodom.
Nekem is nagyon tetszik ez a táska!
Nem cikizésként mondom,de ha a csipke felsőid pamukból vannak,akkor nekem nem nagyon áll össze a kép. (de ez csak az én izlésem) A nadrád+cip+táska kombó jó,de én ilyen inget tudnék elképzelni hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!