Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a táskáról? Egy ilyen stílushoz illik?

Figyelt kérdés

A táska: [link]

A stílus:

Felsők, szinte csak olyat viselek, amiben van csipke:

[link]

Vagy olyan ami derékban szűkített, testhez álló anyagból van és a mell résznél, illetve az ujjaknál könyékig csipkés, erről sajnos képet nem találtam.

Nadrág:

[link]

Ilyesmi nadrágokat hordok, kékbe, szürkébe és világos barnába. De nem ilyen magas derekúak.

Egyszerű zárt magassarkú cipőt és bokacsizmát viselek.

Kabátjaim: egy kapucnis, de csinos, nőies pulcsi kabát, karcsúsított, nőies farmer kabát.

Tervezem még egy szürke vagy fekete ballon kabát beszerzését.

Ez az én stílusom.

Szerintetek illene hozzá a táska?

(Kérlek ne nézzetek hülyének, az ált sulit és a középsulit is cikizések, gúnyolások közepette jártam ki. Minden stílust végig próbálgattam. Emiatt félek a rossz indulatú megjegyzésektől.)

2013. szept. 4. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem illik a ruháidhoz.
2013. szept. 4. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is illik.

Egyébként nem értem a cikizést, nagyon szép elegáns, nőies darabok azok amiket mutattál.

A táska is gyönyörű.

2013. szept. 4. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Ott kezdődött az egész, hogy anyukám elment mikor 8 éves lettem. A saját kis világomba menekültem (nagyon közel álltam hozzá), nem beszéltem szinte senkivel, csak elvoltam. Mindig nagyi által kikészített ruhákat vettem fel, őt pedig nem érdekelt, hogy a színek mennek-e egymáshoz vagy hogy jól állnak-e.

Gyerekes felsőket és idétlen nadrágokat viseltem. Középsuliba próbálgattam keresni a stílusom. Most ilyen ruhákat hordok, szeretem az eleganciát. De még mindig elbizonytalanodom.

2013. szept. 4. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Értem, kedves kérdező, de azt mondom jó úton jársz és legyél kicsit magabiztosabb nyugodtan :-)
2013. szept. 4. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. szept. 4. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
illik hozzá,és nekem is tetszik a stílusod:))
2013. szept. 4. 12:20
 7/9 pirosalma4444 ***** válasza:
Szerintem illik hozzá de a nadrág az ijen trapéz száru? :)
2013. szept. 4. 13:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyenes szárú.
2013. szept. 4. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik ez a táska!

Nem cikizésként mondom,de ha a csipke felsőid pamukból vannak,akkor nekem nem nagyon áll össze a kép. (de ez csak az én izlésem) A nadrád+cip+táska kombó jó,de én ilyen inget tudnék elképzelni hozzá: [link]

2013. szept. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!