Iskolatáskának gondoltam, mert nem akarok nagyon sportos táskát hordani suliba , de azért azt a nagyon "női táska" jellegűt sem.(mivel elég elegánsan öltözöm, de azért néha kényelmesebre váltok, mikor hogy )
Szerintetek ez jó lenne ? vagy esetleg más ötlet? és hol lehet kapni?
15/L
2013. máj. 7. 19:18
1/10 anonim válasza:
Ez olyan táska amihez kell egyfajta stílus.
Szerintem valami olyasmit válassz aminek ugyanígy 2 pántja van,csak a kézi helyett egy vállpánt van rajta.
Az első képen lévő táskát egy felnőtt férfinak képzelem el. Pontosan ilyen táskája van az irodalom tanáromnak. Nagydarab, szakállas ürge..(jó fej)
A második és harmadik képen olyan embereken képzelem el akik "ügynökösködnek, biztosítással foglalkoznak stb.. Egyiket sem nézném iskola táskának..
DE ha arra gondolok hogy annak idején mi a suliban diploma táskával jártunk akkor nyugodtan vedd meg azt amelyik tetszik.. Nekem személy szerint a második képen a legvilágosabb táska tetszik a legjobban...
2013. máj. 7. 19:30
3/10 anonim válasza:
szerintem tökéletes választás ha elegánsan öltözöl, hogy hol lehet kapni ilyet, azt nem tudom
2013. máj. 7. 19:30
4/10 anonim válasza:
Szerintem jó, de minőségit vegyél, lehetőleg bőrből, mert műanyag divattáskák nem fogják elbírni a sok holmit.
2013. máj. 7. 19:53
5/10 anonim válasza:
Nekem van ilyen stílusú táskám, mondjuk az enyém jobban tetszik ezeknél. Én nagyon nagyon szeretem, de télen nem szoktam ezt hordani, mert a pufi kabáttal nagyon csúnya.
2013. máj. 7. 20:09
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! igen szeretnék bőrt, mert igaz drágább, de az több évet is kibírna. Én hordanám télen is. Mivel engem ez a pufi kabátos dolog nem fenyeget !! :)
2013. máj. 7. 20:18
7/10 anonim válasza:
én nem hordanám. ez a nyolcvanas években volt divat szerintem. egyfajta stilus kell hozzá, ha hipsterekhez hasonló az izlésvilágod, akkor jó. még csak a fekete keretes szemüveg hiányzik kiegészitőként mellé, kötött pulóverrel. :)
2013. máj. 7. 20:40
8/10 anonim válasza:
Nekem a 2. és a 3. nagyon tetszik :) ha belefér a cuccod, akkor nyugodtan válassz ilyet :) szerintem az 1.t hanyagold, az elég férfias.
2013. máj. 7. 21:03
9/10 A kérdező kommentje:
Hát a fekete keretes szemüveg már megvan. De nem a divat miatt, hanem mert muszáj szemüveget hordanom, és tényleg ez állt a legjobban :D (és még a tanárok is agyondicsérték , hogy menyire jó , meg nagyon illik hozzám... :)
2013. máj. 7. 21:04
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! igen az 1.t hanyagolom, mert másodszor nézve , tényleg férfias :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!