Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a táskáról?

Figyelt kérdés

Egy 8,-os pesti lánynak lenne,vagyis nekem:D Iskolába hordanám. Mi a véleményetek róla?:)

[link]

2013. okt. 5. 07:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem jól néz ki, de nem hiszem el, hogy ebbe beleférne az összes könyved egy napra. :D Egyébként hidd el, a hátizsákok sokkal jobbak a gerincednek. A suli amúgy sem a divatozásról szól, vagy legalábbis nem arról kellene.

15/L

2013. okt. 5. 08:18
 2/32 anonim ***** válasza:
Ez tényleg jól néz ki, bár én egyetemista vagyok és oda nem kell sok cuccot vinni:D Ez a táska nem bírná el azt a súlyt, amit gimibe vinned kell. Nekem akkor Converse é Nike táskáim voltak, mindkettő nagyon szépen bírta. De abban igaza van az első hozzászólónak, hogy a gerincnek nagyon nem egészséges.
2013. okt. 5. 08:33
 3/32 anonim ***** válasza:
Mint sorstárs(én is 8.os vagyok)írom:Ebbe nem fog beleférni a cuccod,max ha csak 5 órád lesz....Én is heti kétszer oldaltasit hordok(kevés a cucc),többi napon hátitáskát,mert fáj a hátam,ha 10 kilót viszek,egy oldalon....Tartogasd a táskát második félévre,akkor úgyse fogunk csinálni semmit...:DD 14/l
2013. okt. 5. 11:17
 4/32 anonim ***** válasza:
40%
Ez szerintem se suliba való, plusz szerintem eleve egy kicsit idősebb korosztály táskája, bár lehet, hogy csak mi nem hordtunk ilyesmit anno..de sulitáskának nagyon nem praktikus.
2013. okt. 5. 11:33
 5/32 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de suliba biztos, hogy nem hordanám..nem arra lett kitalálva:D
2013. okt. 5. 12:05
 6/32 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen jó. Glamour napokon megveszem!:)
2013. okt. 5. 13:43
 7/32 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmit hordok gimibe, 11.-es vagyok, és akkor is beleférek, ha 7-8 órám van, és minden tantárgyhoz viszek külön füzetet, illetve könyvet! Ha tetszik, akkor vedd meg, szerintem is jól néz ki egyébként.
2013. okt. 6. 10:09
 8/32 anonim ***** válasza:
Miért kellett lpontozni??:"."
2013. okt. 6. 12:24
 9/32 anonim ***** válasza:
44%
Én sem értem minek lepontozni. Én 9.-es vagyok, és képzeld, a nagy hátizsákba alig férek el! Most már központosítottak a tanulmányok gimiig, szóval biztosra állíthatom, hogy ebbe a kistáskába NEM fogsz beleférni. De mindegy, ha neked a külső fontosabb. :)
2013. okt. 6. 14:09
 10/32 A kérdező kommentje:
Kèpzeld utolsó ma elmentem ès megvettem,nem bírtam ki Glamour-napokig. És bepakoltam holnapra,ès képzeld belefèrtem pedig holnap 8 órám lesz+előkészítò!;) Szóval ki nem fér el a táskàjában??;)
2013. okt. 6. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!