Csak szerintem tök fölösleges?
Más kérdés, hogy elég viccesen mutatna a fodros blúzom, fehér szövetkabátom/blézerem egy sportcipővel. Nem volt rajtam 13 éves korom óta, én sportolásra használom.
De ha neked úgy csinos.
Topánka??Mínuszban??
Oké,én nem vagyok fázós,de akkor is.Mínuszokba egy kis vékony topánkába?!Még harisnyába is felfázhatsz...:S
Amúgy én sportcipőbe járok,de aki fázós,az azt visel amit akar..(aki nem fázós az is XD)
Felőlem azt húzol, amit akarsz, de azért a papírtalpú tornacipőt meg a nyitott, semmi talpú balerinákat nem kéne ebben az időben erőltetni, mert fel fogsz fázni.
Amúgy a vékony csizmák, bokacsizmák kb erre az időre vannak kitalálva, ha hidegebb lesz, meg eső, hó, akkor nem lehet hordani.
És én is kinőttem már a sportcipős korszakból úgy 12 éves koromban. De ha neked jó, akkor hordd, csak ne fázz meg, az meg mit zavar téged, ha mások csizmában vannak? Felőlem akár nyáron is, csak na vegye le utána a közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!