Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatmániások! Van valami,...

Divatmániások! Van valami, amire régóta nagyon vágytok, de nem telik rá? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
Nekem egy Furla táska a nagy vágyam.

2013. szept. 23. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevezném magamat divatmániásnak de azèrt válaszolok.

Én nagyon règ óta szeretnék egy Converset (világos rózsaszínt vagy fehéret) de sehol nem találok 38-asban :-(

Meg az ára sem olyan kicsi ezért eredetit szeretnék venni. Ez lenne az első Conversem.

Na mindegy ne álmodozzak majd.lehet hogy megveszem tavasszal.

(ha addig gyűjtök rá talán összejön :'( )

12/lány

(elnèzést ha félrenyomtam pár betűt de telefonról írok)

2013. szept. 24. 07:08
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem egy Armani Jeans táska a nagy vágyam:

[link]

Meg persze cipők minden mennyiségben, amire nincs elég pénzem :/

2013. szept. 24. 15:19
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Eredeti lv taskara vagytam....es most megkaptam...majdnem sirtam :) gaz nem gaz nagyon jol esett csak rossz latni hogy mindenkinek va rossz hanmisitvany es erre is azt hiszik hogy az :( a tudatlanok...:D

Nagyon vagyom egy szegecses mustang magassarkura es mustang borkabira :))

Egy eredeti kors taska is beleferne de ilyenekre nekem nincs penzem :(

Es mivel a lottot sr nyertem meg...nem is lesz :( :D

Fizetesbol elni kell :D

2013. szept. 24. 18:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Utsó hidd el nem hiszik hogy az egyszerűen látszik :)

van még egy

[link]

már van egy Ferencz V fülbevalóm ,annyira vágytam rá megkaptam olyan boldog voltam jaaj)de egy ilyet még szeretnék

2013. szept. 24. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kinéztem nyáron egy csodálatos fűzöld Max Mara ingruhát 150 ezerért egy hozzávaló Gucci saruval. Aztán nagyon megtetszett egy Thomas Sabo karkötő is, azokkal a gyönyörű kis lelógókkal. De hogy a realitásoknál maradjunk: nagyon régóta szeretnék egy igazi Ray Ban napszemüveget. Most leszokom a dohányzásról és remélem, jövő tavaszra már keresek annyit, hogy tudjak magamnak venni egyet :)

27 L

2013. szept. 24. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
14%

13-as, ne sértődj meg, de neked max. valami JOBB hamisítványod lehet. Egy igazi LV táska egy negyed lakás ára. A jobbféle, igényesebb hamisítványok kezdődnek 100 ezernél.

Ezt azért mondom, mert ha te olyan családból származol, ahol egy Mustang cipőt vágyakozva nézel, akkor neked ilyen családban senki nem vesz ajándékba milliós táskát. Még egyszer sry... És most tegyük fel, hogy igazid van (nem az...): azért nem hinnék el az emberek, mert akinek igazi LV-ja van, nem villamossal meg metróval jár és nem Mustangot meg Zarát hord mellé, hanem Moschinót, Dolcét meg Diort. És nem azon sír, hogy nem tud megvenni egy Mustang cipőt, hanem azon, hogy nem az elképzelései szerint tervezték meg a Gucci estélyijét... Tényleg nem bántani akarlak ezzel, csak szólok, hogy ne nagyon mondogasd ezt a környezetednek, hogy igazi LV-d van, mert átlagember lehet elhiszi, de ha egyszer tényleg szakavatott szeművel találkozol, akkor látni fogja a különbséget és csúnyán beégsz.

2013. szept. 24. 23:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam divatmániásnak, de vannak olyan dolgok, amikre én is nagyon vágyok.

Pl.:

Michael Kors táska és karóra

[link]

[link]

Imádok szinte mindent, ami Michael Kors, mert gyönyörűek, de ami igen nagy vágyam az ez a táska és óra.

Szeretnék egy farmerkabátot is, de olyan drága még a kínaikban is, hogy nem mostanában lesz mire kapok, vagy veszek az biztos. Bár már van 1, amit a neten vettem 1000 Ft-ért, de nagy rám :/

Illetve még amit nagyon szeretnék, az egy szép Nike cipő. Nem tudom pontosan milyet, mert több is tetszik.

De ezek egyenlőre csak álmok...

2013. szept. 25. 11:47
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

16os

13as vagyok :)

Egy fél lakás ára volt....:) ezért csak ritkán merem hordani :)

2013. szept. 25. 12:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépeket linkeltetek! Amugy a kors taskak kozul nekem is az a fazon illetve ora tetszik a legjobban, amit a 17-es linkelt, de ha lehetne választani lattam gyonyoru tuzpirosat is a heten.

Hermes taskabol is lattam tokeletes koralszinu darabot :)

2013. szept. 25. 21:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek ezek a szakavatott kommentek! :D Egy LV-t már 200-ért lehet venni, pl a Favorite PM táska... Egy Neverfull 240ezer... Nem tudom milyen lakást lehet 4-500ezer Ft-ból venni! :D Nos, az első kommentelő nem mondta milyet kapott, de még egy Kors táskát szeretne. Kors és LV egy lapon említése? Hiba! :D Valóban van olyan táska az LV-nél ami fél lakás ára (bár ez is relatív), de ha egy MK-n gondolkozni kell, akkor itt tuti nem ilyenről beszélünk! :) Mivel mindketten ilyen jólinformáltak vagytok, a konklúzió: egyikőtöknek sincs LV táskája, de még csak nem is láttátok eredetit...
2014. júl. 24. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!