Lányok! Ha nagyon miniben vagytok, vagy nagyon kirakjátok a ciciket és megbámúlnak a pasik, akkor miért kell grimaszokat vágni?
Lehet,hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejű hímnemű egyedek.
Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztő egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.
Nem szoktam nagyon minibe lenni, és a mellem se szokott ki lenni, de hogyha valami oknál fogva mégis 16 éves létemre egy über 40-es pasi bámul, olyan szarul érzem magamat, hogy még grimaszokat se merek vágni.
Különben meg DISZKRÉTEN kell nézni.
(az 5-ös vagyok:) Még annyit hozzátennék, hogy lehet azért is felvenni valamit, mert azt akarom, hogy az ismerőseim azt gondolják, hogy hű milyen csinos, vagy hogy esetleg ismeretlenek is.
De a bámulás irritáló. Nézzen rám maximum és könyvelje el magának.
"Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?"
A szép ruhával semmi gond nincs, de ha úgy nézel ki, mint egy ringyó, akkor ne csodálkozz.
18/f
Szerintem sok nő elfelejti a "mindig csak egy dolgot emelünk ki" szabályt. Ha miniszoknyában vagy, akkor nem rakod ki a melled, mert közönséges hatása lesz.
(Ugyanez igaz a sminkre is, erős, fekete, füstös szemek mellé nem szabad élénk rúzst felvinni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!