Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ha nagyon miniben...

Lányok! Ha nagyon miniben vagytok, vagy nagyon kirakjátok a ciciket és megbámúlnak a pasik, akkor miért kell grimaszokat vágni?

Figyelt kérdés
Nem azért csináljátok, hogy megnézzenek benneteket?

2013. máj. 25. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
érdekes én szeretem ha megnéznek a pasik és nem vágok grimaszokat a pasim az aki ezt nem szereti.
2013. máj. 25. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejű hímnemű egyedek.

Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztő egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.

2013. máj. 25. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a napokban farmerban meg zárt felsőben voltam, és egy pasi olyan nyálcsorgatva nézett, meg még utánam is fordult, hogy már én szégyelltem.
2013. máj. 25. 18:19
 4/12 anonim válasza:
51%
Nem,nem azért! Én személy szerint ha miniruhát veszek fel,vagy valami szép kivágott felsőt,nem azért veszem fel,mert azt akarom,hogy engem megbámuljanak. Egyszerűen csak jól esik nőnek lenni,és nőiesen öltözködni,szépen ízlésesen. :)
2013. máj. 25. 18:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam nagyon minibe lenni, és a mellem se szokott ki lenni, de hogyha valami oknál fogva mégis 16 éves létemre egy über 40-es pasi bámul, olyan szarul érzem magamat, hogy még grimaszokat se merek vágni.

Különben meg DISZKRÉTEN kell nézni.

2013. máj. 25. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?? Utálom, ha bámulnak, de nekem tetszenek a miniszoknyák meg mindenféle hasonló cuccok. Azért hordom mert jól áll, de ha bámulnak az zavaró.
2013. máj. 26. 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:

(az 5-ös vagyok:) Még annyit hozzátennék, hogy lehet azért is felvenni valamit, mert azt akarom, hogy az ismerőseim azt gondolják, hogy hű milyen csinos, vagy hogy esetleg ismeretlenek is.

De a bámulás irritáló. Nézzen rám maximum és könyvelje el magának.

2013. máj. 26. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
hatos: a szép ruhák és a mellkirakás/túl rövid szoknya nem ugyanaz szerintem, mondom ezt férfi létemre. egy igazán dögös csaj nyakig becipzározva is dögös.
2013. máj. 27. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:

"Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?"

A szép ruhával semmi gond nincs, de ha úgy nézel ki, mint egy ringyó, akkor ne csodálkozz.

18/f

2013. júl. 29. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sok nő elfelejti a "mindig csak egy dolgot emelünk ki" szabályt. Ha miniszoknyában vagy, akkor nem rakod ki a melled, mert közönséges hatása lesz.

(Ugyanez igaz a sminkre is, erős, fekete, füstös szemek mellé nem szabad élénk rúzst felvinni.)

2013. júl. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!