Hol lehet manapság egyszerű hosszúujjú felsôt kapni?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak túlcsicsázottak vannak..Olyat szeretnék,ami ilyen tapadósabb,kiemeli az alakom,de sima egyszínû,se minta se semmi..Hol vehetek ilyet?2013. szept. 16. 13:00
3/6 A kérdező kommentje:
Márkás boltokra nincs pénzem :/
Egyébként néztem a H&M-ben,a Tescoban de sehol semmi..ahol én lakok van még C&A,Takko,New Yorker és pár kínai..bár a kínais ruhák nem az egyszerûségükrôl híresek :D
2013. szept. 16. 13:16
4/6 anonim válasza:
Nekem vannak a H&M-ből sima egyszerű felsőim, semmi csicsa nincs rajta, azt én is utálom. A Promodban is vettem ilyet tavaly, idén is vannak.
5/6 anonim válasza:
Ha elég időt szánsz keresgélésre,akkor turiban is találhatsz,egyébként én még a C&A-ban szoktam egyszínűeket látni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy a C&A-ból,azt szeretem is nagyon .
Promodból meg van 2 nacim,azok is jók,lehet hogy ellátogatok oda:)
Köszi mindenkinek:)
2013. szept. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!