Manapság hol lehet jó pulcsikat venni amik nem bolyhosodnak?
Figyelt kérdés
Van egy pulcsim ami legalább 6 éves, tesóm adta kb 2 éve és a kora ellenére egyáltalán nem bolyhosodik. Ha meg ma veszek egy pulcsit, kimosom kétszer fullra bolyhos lesz az egész -.- Hogy van ez? Régen tudtak normális ruhákat csinálni most már nem? Már ott tartok, hogy az ára sem érdekel, kerüljön 40e forintba az a rohadt pulcsi csak ne bolyhosodjon már ki.2013. aug. 20. 14:19
1/1 anonim válasza:
A stradivariusban most nagyon sok kötött pulcsi van leakciózva és szerintem a minőségükkel sincs gond :) én is ott vettem a közelgő ősz örömére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!