Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság mennyire nézik ki az...

Manapság mennyire nézik ki az embert ha turkálóban vásárolt ruhákat hord?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A középosztályból semennyire.
2013. júl. 2. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semennyire, a pénz kevés, így jobban megéri. Legtöbb helyen nyugatabbról hozzák a ruhákat, ahol alig hordják, ezért a turkálóba is találhatsz igen jó, szinte új(vagy teljesen új, még becsomagolt) amik márkásak csak nem 20 ezerért veszel meg egy nadrágot hanem 1000 forintért.(Találkoztam olyan nadrággal, hogy ezer Ft körül volt az ára, és benn volt a 80 eurós címke)

Híres emberek is mondták már, hogy turkálóban vásárolnak, mert akkor nincs az, hogy az utcán velem szembe jön egy ugyan olyan felső mint ami rajtuk van.

2013. júl. 2. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, most elég divatos, a sulimban hallottam lányokat azon versenyezni, hogy ki túrt jobb táskát/kendőt :D
2013. júl. 2. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csajt, akik eléggé gazdagok, és mindig kiirkálja, hogy milyen jót turizott, meg milyen kincset talált. Sőt, a lookbook.nu-n is oda írják csomószor, hogy second hand. Jóformán menő, mert egyedi dolgokat lehet fogni.

Különben meg nincs ráírva, de szerintem senkit se néznek le azért, mert nagyon jó stílusa van, és olcsón oldja meg, inkább arra gondolnak, hogy milyen ügyes.

2013. júl. 2. 14:33
 5/12 pinkpancser ***** válasza:
Árban jók, minőségre szintén (többnyire jobbak mint az átlag bolti cuccok) és sokkal egyedibb cuccokat találni. Tehát nem nagyon érdekel ki mit gondol róla, én inkább onnan vásárlok mint rendes boltból.
2013. júl. 2. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyre kevésbé. A minap pont erről beszélgettem barátnőmmel; jól öltözött, csinos lány, ahogy a nővérei is. Nem gondoltam volna, hogy valaha is járt turiban, de kiderült, hogy tévedtem. Sőt,több jómódú ismerősöm is vásárol turkálóban, és én is megfordulok néha. :)
2013. júl. 2. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is szinte csak ott vásárolok ruhákat; ha nagyon sok pénzem lenne, akkor sem tennék másként. Rengeteg egyedi, márkás darabot hozok el általában, sokszor még eredeti címkével együtt, nagyon olcsón. Rendes boltokban ritkábban is találok olyat, ami tetszik.

24/L

2013. júl. 2. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Semennyire! :) Én szoktam turkálókba járni (igaz kb. nulla sikerrel, egyszerűen nem nekem való, sosem találok normális cuccokat), és rengetek fiatallal vannak tele. Sok tini lány, akikből nem is nézné ki az ember hogy turkálóban vásárol, meg rengeteg pasi is! Manapság nagyon jó ruhák vannak a turkálókban, meg se lehet mondani hogy az nem egy márkás butikból van..

Sőt, mondok egy durvát: Az egyik barátnőm anyukájának milliárdos főnökének felesége is turkálókban vásárol magának a bálokra, rendezvényekre ruhát. Úgy értem báli, estélyi ruhákat.. Hihetetlen, nem? :) Főleg hogy fel is vállalja!

2013. júl. 2. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs ráírva a ruhára, hogy bolt vagy turis. Ráadásul egy hordott állapotúra rá tudod fogni, hogy már évek óta meg van.

Sőt a turis is bolti volt egyszer.

2013. júl. 3. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is szoktam turiba járni, nagyon szeretem, de az én korosztályomban, osztályom eléggé lenézően tekint azokra, akik ott vásárolnak. Mondjuk engem nem érdekel, a legjobb ruháim onnan vannak. :D 14/l
2013. júl. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!