Manapság mennyire nézik ki az embert ha turkálóban vásárolt ruhákat hord?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 14:10
11/12 anonim válasza:
Akármennyi pénzem lenne sem vásárolnék máshol! :) Persze ami "muszáj cucc" azt megveszem máshol, de a ruháim 90 %- a innen jön. Zara, Bershka, Amisu, Tally, mindenféle jó :) És nem ciki, egyáltalán. Olyan csajok szokták a kilós turiban mellettem nézegetni a cuccokat hogy csak na, nem mondanám meg róla, hogy egyáltalán beteszi a lábát ilyen helyre. Én egyszerűen függő lettem :D Ja és van egy nagy előny az ilyen ruciknak: Valószínűleg volt már mosva, így nem áll fenn a veszélye, hogy 1x kimosod és nem ismersz rá! :) Szóval csak bátran ;)
12/12 anonim válasza:
Amúgy nincs ráírva a ruhádra, hogy: Figyelem! Ezt turkálóban vettem! :) Ha igényesen válogatsz, akkor senki sem fogja megmondani, hogy turiból öltözködsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!