Turkálóban vásárolt ruhák?
Figyelt kérdés
Egy csomó ismerősöm onnan vásárol, ti találtok magatoknak hordható ruhákat?2012. ápr. 20. 21:48
1/5 anonim válasza:
Igen:) A kedvenc ruháim onnan vannak. Kifogástalan állapotban vannak (turis "pályafutásom" során vagy 4-5 olyan darabot láttam, ami hibás volt), jó minőségű ruhákat szoktam vásárolni. Angol turikba járok, és ha így öltöznek az angolok, akkor sokkal jobb ízlésük van, mint nekünk, magyaroknak: sehol sem látok csicsás, flitteres, giccses, igénytelen anyagból készült rongyokat. Nem mondom, hogy ez az összes turkálóra igaz, de ahova járok, arra feltétlen:)
2/5 anonim válasza:
sajnos kisvárosban lakok, itt nem olyan nagy és jó a választék. egyszer voltam csak nagyvárosi turiban ahol be is vásároltam rendesen, imádom azokat a ruhákat :)
3/5 anonim válasza:
A fehérnemű kivételével mindent ott veszek. Jobb márkákat, minőségibb darabokat hordok, mint bárki más a környezetemben. Szinte senki sem hiszi el, hogy minden a turkálóból van.
4/5 anonim válasza:
Persze! A duna plazában lévő Hádában irtó jó cuccok vannak! Topshop, Pimkie, H&M..
A múltkor pedig egy kifogástalan állapotban lévő Dorothy Perkins csipkeruhát vettünk ott.
Persze vannak "lepratelep" turkálók is ahol tényleg nagyon rossz a választék!
5/5 anonim válasza:
Régóta vásárolok turikban, de amióta feljöttem Pestre, azóta csakis ott (Hada). Fehérneműn kívül szinte mindent ott veszek. Márkásak, jó minőségűek, sokszor még a címke is rajta van/nem hordta senki.
Nem beszélve arról, hogy egy 790 Ft-os Marks Spencer pólószerű felsőt a boltban 10X-es áron nem vennék meg.
A hátránya, hogy sokszor kell menni, hogy fogásod legyen. De ez a sima üzlettel is így van, nem biztos, hogy mindig találsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!