Miért olyan nagy lehurrogni való dolog ha valaki turkálóban veszi a ruháit?
Szerintem ezt csak bemeséled magadnak hogy máshogy néznek rád,senki nem néz le senkit ha turkálóból vesz ruhát..Én csak olyat nem vennék pl amit már használtak,de ez is én vagyok csak.. Sok ember pl figyi butikból öltözködik aztán hogy néz ki,rajtuk aztán lehet röhögni: pl gumicsizma, meg cicanadrág, aztán szabadon a popsi ami korántsem tökéletes.. Na meg a tornacipők miniszoknyához, és még sorolhatnám milyen stílusbakik vannak! Nem attól függ valaki hogy néz ki hogy honnét veszi a ruháit hanem hogy milyen a stílusa! Én pl butikból veszem mindig de plázába Cosmos szerű boltokba.. ahol egy felső 2500 ft körül van egy nadrág 4 ezer ft körül,szóval jó áron mégis stílusosan öltözködök,igényesen!
Ennyi az egész az én véleményem szerint:)
20L
Én is járok turiba, boltba meg csak a leárazottat veszem meg. De a barátaim is sokat turiznak, meg már szinte mindenki, sztem ezt max. csak te érzed így, senki nem hurrogott még le engem, vagyis egy csaj húzta a száját egyszer, de ő afféle finoman szólva "cicababa" volt...
A turiba iszonyat jó dolgokat találni szóval sztem ebben nincs semmi rossz. :)
21/L
Szerintem aki turkálóból vásárol szép, igényes darabokat a plázás ár töredékéért, én mindig azt szoktam mondani, hogy annak van esze. Nekem van turiból kifogástalan állapotú Tommy Hilfiger farmerom, Marks &Spencer gyapjúkabátom, és tucatnyi egyén márkás (Mango, Zara, H&M) felsőm, egyberuhám..stb. A sznob barátnőim, akiknek szintén nincs sok pénzük, de azért a plázás árakat nyögik ruhavételkor, sápadnak az irigységtől, mikor mondom nekik, honnan vannak ezek a ruháim és főleg mennyiért:P Ja és a M.&Speceres gyapjúkabátommal még London belvárosában is megállítottak egyszer, honnan van:)))
26 N
Én is szeretek turkálóba járni a kedvenceim az olyan darabok amin még az eredeti címke is rajta van (még nem is hordták )
egy nagy tévhit a turikkal kapcsolatban h használtruhák mert a hádába sok olyan ruhát szállítanak angliából amit az ottani boltokban nem tudtak eladni és megmaradt fölöslegként.Én nem szégyenlem és megmondom szívesen , h honnan van.Ráadásként azt vettem észre , h még a tehetősebb osztálytársaim is hajlanak a dologra amikor meglátták a gas kabátom amit full újan vettem egy turkálóban kérdezték , h hol van ilyen turi és mondák , h majd ők is be fognak oda nézni.Én pl már barátnőkkel is járok oda és sok nagyon csinos lányt látok ott akik onnan (vagy részben onnan) öltöznek ők sem szégyenlik.Ráadásként te is azt mondtad h más szemmel néznek rá egy IDEIG .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!