Az béna dolog ha veszel egy együttes pólót (Pl:Metalica AC/DC) és csak azért mert neked tetszik a póló és jól néz ki, de amúgy nem halgatod azt az együttes?
hát nemtudom, nem béna, de legalábbis furcsa
mármint szembejön veled valaki az utcán, vagy mindegy, szóbaelegyedsz vele és megkérdezi hé te szereted az AC/DC-t és te meg azt válaszolod, nem csak tetszett ez a kép..?
nemtudom, én meglepődnék ha valaki ezt válaszolná, de végülis ha annyira tetszik, akkor vedd meg szerintem... de azért hallgass bele hogy mit hordasz a mellkasodon : D
VISZONT (előzővagyok)
csak azért ne vedd meg, mert úha minden menő kiscsaj sexpistolsos pólóban feszít manapság, és mert ez a divat.
szóval szerintem ha neked igazán tetszik, nem gáz, de ha csak divatorángutánkodás, akkor semmiképpen.
Itenem. Nekem az a kedvencem, mikor a sulinkban az egyik nyolcadikos Rolling Stones-os pólóban mászkált. Kérdezem tőle, hogy "Satisfaction-t szereted?" néz rám, és mondja, hogy nem, "ez Rolling Stones" - "és szereted?" - "nem ismerem, csat tetszett a nyelv"
Satisfaction meg kb a legismertebb RS-szám.
Másik kedvenc a hetedikes lány KISS-es pólóban, meg a másik nyolcadikos Beatles-pólóban, egyikőjük sem ismeri az adott zenekar munkásságát. a KISS-es pólós csaj meg postolta facebookon, hogy utálja a rockot, majd közzétett egy Bieber-dalt...
Szóval igen, gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!