Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan dal/együttes ami...

Van olyan dal/együttes ami tetszik, de nem igazán ismernéd be mások előtt? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
Milyen zenét hallgatsz leginkább, korod, nemed?
2010. febr. 27. 21:33
1 2
 1/13 anonim válasza:

Jonas Brothers és mostmár szólóban Nick Jonas kb olyan 3 hónapja jött az őrület de azóta mást nem birok hallgatni. Tudom sok embernek nem tetszik ezért nem is mondom az ismerőseimben. 17/l

És tom h itt is lesz pár ember aki megmondja h ez gané...őszintén szólva lesz.rom! :D

2010. febr. 27. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Holdviola, de egyébként nem ilyen stílusú zenét szoktam hallgatni, de ez nagyon megtetszett.

f/16

2010. febr. 27. 21:47
 3/13 A kérdező kommentje:
És egyébként milyen stílusú zenét hallgattok? Ezek nagyon távol tőle?
2010. febr. 27. 21:49
 4/13 anonim válasza:

Az első vok.

Hát én AC/DC-től Jb-ig mindent ami megtetszik. De a komoly zenét nem tudom feldolgozni XD

2010. febr. 27. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is a Jonas Brotherst illetve Nicket nem ismerném be nálam nemrég kezdődött ez a mánia, de igazából Nick jól énekel látszik is hiszen most kiadott egy szóló albumot és a JB-t is csak miatta hallgatom! sztem ő nagyon tehetséges!
2010. febr. 28. 06:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Pussycat dolls.

szerintem jók a lassú és a gyors számaik is,de túl populárisnak mondják őket.Engem ez nem zavar:)

Meg Rihanna..sokan utálják a környezetemben,én pedig nem vitatkozom:(( nem szép dolog...vállalnom kéne:S

2010. febr. 28. 07:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a Metal-t pl: Arch Enemy, Skyfire, Norther, In Flames, Sonata Arctica, HammerFall, Metallica, Rammstein, Children of Bodom, Korpiklaani, Dalriada, FinnTroll, Eluveitie, Agregátor, Pokolgép, Behemoth, Kronos(FRA) és még csomó hasonló zene. De rengetegen utálják a környéken. Mindenki Pop-ot meg Techno-t hallgat (amit én nem bírok elviselni), úgyhogy inkább be se vallom, hogy ilyet szoktam hallgatni. Amikor kérdezik csak annyit mondok: Tankcsapda (azt is szereten azért)
2010. márc. 1. 17:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocs elfelejtettem

13/F

2010. márc. 1. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Az új fajta zenéket szoktam hallgatni, de újabban James Blunt megy egész nap. Nemrég kezdődött ez nálam. 15/L
2010. márc. 1. 18:58
 10/13 anonim válasza:
hát amit nem ismernék be abból konkrétan egy van a Children of Distance Emlékezz rám. Amúgy Sum 41 Blink 182 és Good Charlotte fan vagyok :D
2010. márc. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!