Látszik az emberen, hogyha szinte az összes ruháját turkálóban veszi?
meg :)
De csak mert szüleinek turija van,és látom.
Fehérneműm kivül nekem is mindenem onnan,senki nem mondja meg,inkább kérdezgetik honnan vannak ilyen jó ruháim,külföldi márkásak,jó anyagúak :)
Ismerősök tudják hogy a mi boltunkból,másnak meg nem mondom hogy nem ha megkérdezi külföldön vettem-e :)
Ismerősön észre lehet venni. Ha tudom, hogy kb minimálbért keres, mégis rengeteg ruhája van, az tuti turizik. Egy barátnőm költöztettem nemrég, nem viccelek, 15(!) kabátja volt. Pedig nagyon alacsony a jövedelme. Na persze egyik kabátért sem fizetett egy ezresnél többet.
Nekem is hasonló a jövedelmem, de nem turizom. Így 3 kabátom van, egy vékony dzseki, egy átmeneti szövetkabát, meg a télikabát. Újonnan nem tudok többet megvenni.
Egyébként magukon a ruhákon, ha az illető okosan válogatja ki őket, nem látszik, hogy turisak. Csak a fent írthoz hasonló jelekből lehet erre következtetni.
Én nagyon szeretek turiba járni (emellett "plázás" boltokba is szoktam azért, de már sokkal inkább kedvelem a turit), és az én tapasztalataim szerint 3 típus létezik:
1. A vak is látja rajta, hogy turkálóban vásárol, méghozzá igénytelen, nemtörődöm módon beszór egy zsákba néhány cuccot mindenféle szortiment nélkül, aztán magára aggatja.
2. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy turkálóban vásárol, mert egyszerű, de ízléses darabokat válogat össze, amiket akár bármelyik plázás butikban megvehetett volna, persze nagyságrendekkel drágábban.
3. Nagyon nagyon egyedien, csinosan öltözködik, így aki nem turizik, az nem tudja, hogy ott vásárol, és folyton csak dicsérgeti a ruháit, aki viszont gyakran jár turiba, az tudja, hogy ilyen szép, egyedi, különleges darabokat szinte csak ott lehet kapni, tehát a "szakértők" tudják, hogy ott vásárol, ott viszont akár órák hosszat válogat, próbálgat, nézelődik, és a legszuperebb darabokat hozza el, és milyen jól teszi.
Jómagam valahol a 2. és 3. között lehetek félúton :))
20/L
Köszi a válaszokat!
Számomra leginkább az egyediség miatt vonzóak a turkálók, mert ha az ember kisebb városban él, könnyen előfordulhat, hogy szembejönnek vele az utcán ugyanolyan ruhában az emberek, és az elég rossz érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!