Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nincs manapság már nem lábujjk...

Nincs manapság már nem lábujjközös strandolásra alkalmas papucs?

Figyelt kérdés
Ma nézegettem a Deichmann katalógust neten és talán 3 női papucsot láttam ami nem lábujjközös de abból kettő magassarkú volt... Hol találhatok elfogadható áron igényes női strandpapucsot ami nem lábujjközös?
2013. aug. 8. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Sport boltban nézz inkább...nekem Rider papucsom van, ami ilyen strandpapucs anyagú (gumi v műanyag nem tudom miből szoktak lenni, de nem ilyen szivacsos), és úgy néz ki, mint egy sima otthoni papucs (vagyis azért szebb nála, de nem lábujjközös)
2013. aug. 8. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok, de én kínaiban, Skálában, meg elég sok helyen szoktam látni normális strandpapucsokat ami ilyen színes gumi féle anyagból vna. Vagy Scholl ha márkás, jobb fajta kell.
2013. aug. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!