Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Merjek utazni 210 kmert, egy...

Merjek utazni 210 kmert, egy jobb ruhatár reményében, vagy csak üzemanyag pocsékolás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy kis, 6000 fős városban lakom, ahol egy lepukkant turiból lehetne öltözködni. 10-20 kmre van egy nagyobb város, egy plázával (H&M, C&A, New Yorker és kínaik, sokk gagyi kínai). Szeretem a C&A, de nem mindig találok ruhát magamnak ott.

Most kitaláltuk, hogy mi lenne ha felutaznánk, Pest környékére. De az nekünk 210 km, ha nem tévedünk el odafelé.

Autópályadíj + üzemanyag vajon megéri-e. Kezdem azt hinni többe kerülne a leves, mint a hús.

2013. szept. 11. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is debreceni vagyok. 4 pláza nincs, csak egy:

pláza:

[link]

fórum:

[link]

stopshop:

[link]

2013. szept. 11. 13:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Debrecen Pláza és Fórum a két pláza, a többi bevásárlóközpont: Park center, Stop Shop, MyBox
2013. szept. 11. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok:

Szerintem a fórummal jársz legjobban. A pláza amúgy pár perc sétára van hozzá, átnézhetsz, de nem nagy szám, ahogy a stopshop sem.

2013. szept. 11. 13:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rákeresek.
2013. szept. 11. 13:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy nézem, hogy a fórum lesz ahová mennünk kell. Köszönöm a segítséget, kicsit optimistább lettem.
2013. szept. 11. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne sajnáld a pénzt. Max menjetek többen és dobjátok össze a benzin árát. Én is ezt tervezem. :-)
2013. szept. 11. 13:43
 17/18 anonim ***** válasza:
nemtudom mit aggódsz a benzinen. ha te mangoba, bershkaba, zaraba meg amnesiaba akarsz vásárolgatni... ezek az a tipikus boltok, amik kib*szottul drágák, de ugyanaz a minősége, mint egy kínais cuccnak és sok esetben legalább annyira csicsásak is. gondolom nagy bevásárolni mész. ha 20 ezerért akarsz venni pl egy farmert mit aggódsz 5 ezer forintnyi benzinen?
2013. szept. 11. 14:25
 18/18 pinkpancser ***** válasza:
A kérdező 9-es kommentjéhez azért annyit hozzáfűznék, hogy a 330km-t minimum felezze, mert az autónak nem csak benzin kell. A használatnak csak egy apró része a benzin ára, mert van sok apró költség (pl gumikopás, olajfogyás, fékkopás...) amik meghaladják a benzin árát. Így 2 személyre a vonat olcsóbban ki tud jönni.
2013. szept. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!