Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti így őszre, télre...

Lányok ti így őszre, télre mennyire frissítitek fel a ruhatáratokat?

Figyelt kérdés
kb mennyi új cuccot vesztek,vagy egyáltalán vesztek és ha igen miket?

2013. aug. 26. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Kb. 7-8 nadrág,10-12 bugyi,6 pulcsi,11 póló és 4 cipő,8 melltartó:'D kb ennyi :P ja meg vagy 20 zokni. Persze én csak olyan cuccokat hordok,amiket senki más. Szóval nehezen tudok vásárolni:'D valakinek ennek a városban is kell egyedinek lenni:))
2013. aug. 26. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egy tételben veszek meg mindent, hanem egész nyáron vásárolgatok új cuccokat, amiket elteszek őszre sulikezdésre, így nem is használom őket előtte.

Pontosan nem tudom meghatározni, hogy hány darab új ruhát veszek, mert ilyenkor mindig kiselejtezem azokat, amiket már nem használok és a helyükre jönnek az újabb cuccok.

18L

2013. aug. 26. 08:42
 3/9 dolli. ***** válasza:
Én is hasonlóan csinálom, mint az előző válaszoló. Bár most idén úgy lesz sztem, hogy október-november környékén újítok.
2013. aug. 26. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem kell majd egy őszi cipő, meg egy csizma.

Kabátot tavaly vettem télre, őszit meg most 2 hónapja.

Pár pulcsit is muszáj lesz vennem (3-4-et).

Ennyi :)

2013. aug. 26. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Én most veszem majd hétvégén a 4. őszi jekim,veszek néhány hosszabb ujjú polót(kb.4-6),veszek kb. 3-4 farmert,pulcsikat majd okt-nov környékén,meg 2-3 pár őszi cipőt novemberig,de nyáron is vettem pár cuccot őszre,meg közben gondolom bekerül még néhány darab a szekrényembe:)
2013. aug. 26. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyáron vettem elvétve őszi cuccokat, így lett 2 nadrágom, egy kabátom, 2-3 pólóm, ami őszi. Majd ha már benne vagyunk az őszben, és valamire úgy érzem, még szükségem van, akkor megveszem, mert tavalyról is elég sok farim meg vastagabb felsőm van :)

15/L

2013. aug. 26. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
leárazásokon vettem pár pólót, pulcsit, dzsekit. de még tavalyról megmaradt sok minden ami jó rám, pl. farmerdzseki, pulcsik,... nadrágokat kéne még vennem, meg valami őszi kabátot, meg egy-két cipőt is. de igazából így nyár végén ami le volt árazva és jól nézett ki őszi cucc, azokból vettem sokat:D
2013. aug. 26. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
6 póló, 1 pulcsi , 2 hosszúnadrág , 10 pár zokni kb. , 5-10 bugyi kb. :DDD
2013. aug. 26. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Eddig vettem egy sálat és még tervezek venni olyan 3-4 sálat. (imádom őket) . eddig vettem még egy csőfarmert és veszek még egyet. Többet nem , mert még van 2 csőfarmerem de az egyik kezd már kopni. Vettem egy kardigánt. Abból is veszek még 2-3at.

ha ez számít fogok ég venni nyakláncokat és karkötőket. na meg ugye ősz közepe vége felé csizmát akár kettőt is. :)

2013. szept. 7. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!