Szerintetek komolyan ciki a szilikonpánt?
Sok helyen olvastam, hogy gáz. Én nem tartom annak.
Akkor miért találták fel?
És ha valaki nem szereti a pánt nélküli melltartókat, akkor mi a megoldás, ha a szilikonpánt gáz?
Ha neked tetszik, hordd!
Régebben, onnantól hogy kb. 15 éve bejött, mindenki hordta. Ma már divatbakinak tartják, ez van. Sok mindennel van ez még így.
Pl.: régen fehér vagy nagyon szűk nadrág alá fehér tangát javasoltak. A lényeg az volt, hogy minél kisebb felületen látsszon át a bugyi. Ma már csak a testszínű varrásnélküli "csodabugyi" az "elfogadott" és az, ha egyáltalán nem látszik, hogy hordunk a nadrág alatt valamit.
Egyébként a szilikonpántnál tényleg nem szép, ahogy folyik alatta az izzadság, rátapad, nagyobb mellnél pedig rendesen bevág a vállba. Ráadásul egyáltalán nem láthatatlan, messziről is kiszúrni, főleg ha már el is színeződött (ami egy használat alatt simán megvan). -> ezért lett már "ciki"
"És ha valaki nem szereti a pánt nélküli melltartókat, akkor mi a megoldás, ha a szilikonpánt gáz?"
Elvileg az, hogy akkor ne hordjon olyan ruhát, amihez szilikonpánt kellene vagy pánt nélküli melltartó.
Szerintem igen. Az a gond, hogy a funkcióját nem tölti be, mert LÁTSZIK. Ráadásul a legtöbb esetben bevág és sárgul, ha izzad az ember vagy ha elhasználódott.
A megoldás sajnos az, hogyha nem viseli el a pántnélkülit, de kell neki a melltartó, hogy olyan ruhát nem vesz fel, amiből kilóg a pánt. Vagyis... itt is helyesbítenék. Utcára még vagány is tud lenni, ha egy színben, stílusban passzoló sima melltartópánt kilátszik a sports, spagettipántos top alól mondjuk. De egyéb esetben meg le kell mondani a pánt nélküli ruhákról, és el kell fogadni, hogy mindent egyébként sem hordhat az ember (pl. ahogy egy súlyosan elhízott nő se vegyen fel feneket alig takaró miniszoknyát).
nemrég volt ez a kérdés,és leítuk páran,hogy igen,elég ciki http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
miért találták fel?hát csomó gagyi cucc van,pl 13 éves koromban a térdig éri neccharisnya is divat volt,manapság mégse hordasz olyat,mert ocsmány,a szilikonpánttal ugyanez a helyzet,nem tudom a pasiknak mennyire számít hogy épp szilikonpántot viselsz-e,de engem kifejezetten taszít ha egy csajt olyanban látok,főleg ha ilyen csicsás kínai pántnélküli felsővel,igaz nem nekem kell tetszen
egyébként én is hordtam 13-14 éves koromban,de ma már fel nem venném,az meg aztán mindennek a tetőfoka mikor nyakba akasztják,bevág a bőrödbe,undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!