Szerintetek is ciki a szilikonpánt?
Egyre jobb az idő, és előkerülnek a pántos felsők.
Ti milyen melltartóval veszitek fel őket? Szerintetek is nagyon gáz ha kivillan a szilikonpánt? Bár a szines pánt még égőbb...
Ti hogyan oldjátok meg, hogy izlésesen nézzetek ki pántos/pánt nélküli felsőben?
Kicsi a mellem, és esztétikusabb lenne melltartót hordanom. Milyet? A csőtopokhoz mit ajánlanátok?
Szia!
Igen, a szilikonpánt ultragáz ! Ciki, égő, béna, de nagyon.
Ha viszont kivillan egy egyszerű fekete színű melltartó-pánt, bármilyen színű felső alól, az szexi, dögös, magabiztos, néha provokatív. Szóval jól néz ki.
Ha semmilyen pántot nem szeretnénk, mert mondjuk nem illik a tophoz, akkor a legjobb megoldás a pánt nélküli melltartó. Csak meg kell találni belőle a megfelelő "fazont".
Ez nem hülyeség hidd el, értek hozzá.
Ciki vagy nem ciki, én személy szerint nem szoktam szilikonpántos melltartót viselni. Rajtam általában fekete melltartó van (mivel a felsőim többsége is sötétebb árnyalat), és ha azok alól kicsit kificcen a pánt, az tényleg akár szexi is lehet (van aki meg ezt mondja cikinek, ízlés dolga), de akárhogy is, nem esem kétségbe egy ilyentől, se magamon, se máson.
A szilikon pántoknál már inkább az kifejezetten ciki szerintem, ha már sárgás-barnás elszíneződése van. :S
Igen, ciki.
Inkább villanjon ki a vörös csipke pánt és az máris nem ciki, hanem szexi...
A ruhával harmonizáló színű, színes melltartópánt szexi. A szilikonpánt gáz. Ahhoz képest, hogy azért csinálták, hogy ne lehessen látni, feltűnőbb, mint a színes. Bekoszosodik, gusztustalanul néz ki. Ráadásul nem is praktikus, mert nyáron bepállik alatta a bőröd, és nem lehet méretre állítani, mert - lévén szilikon - szétcsúszik.
ÉLJENEK A SZÍNES MELLTARTÓPÁNTOK!
Én nem szeretem a szilikon pántot, mert állandóan szétcsúszik s mert kidörzsöli a bőrömet. (A meleg hatására kelések keletkeztek egyik nyáron a vállamon. Napokig semmi sem érhetett hozzá, mert ordítani tudtam volna a fájdalomtól.) Mivel a cső topp nem áll jól nekem, így marad a hagyományos melltartópánt. VAgy a pánt nélküli melltartó.
Szerintem, ha kivillan is a ruha alól, az nem annyira ciki, hiszen van rajtad melltartó. Sokkal gázabb, ha nincs rajtad.
en szemely szerint a cso topp ala szilikon melltartot hordok,tartottam tole hogy van e eleg tartasa de fantasztikus..a hat nelkuli toppokhoz es alkalmi ruhakhoz is csak ajanlani tudom
egy jo tanacs!! egy szammal nagyobbat vegyetek mint a normal melltarto meretetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!