Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is ciki a szilikon...

Szerintetek is ciki a szilikonpánt?

Figyelt kérdés

Egyre jobb az idő, és előkerülnek a pántos felsők.

Ti milyen melltartóval veszitek fel őket? Szerintetek is nagyon gáz ha kivillan a szilikonpánt? Bár a szines pánt még égőbb...

Ti hogyan oldjátok meg, hogy izlésesen nézzetek ki pántos/pánt nélküli felsőben?

Kicsi a mellem, és esztétikusabb lenne melltartót hordanom. Milyet? A csőtopokhoz mit ajánlanátok?

2010. márc. 24. 09:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem, hogy neked miért CIKI a szilokon pánt??!!!!!Szerintem egyáltalán nem ciki!!
2010. márc. 24. 09:20
 2/23 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Igen, a szilikonpánt ultragáz ! Ciki, égő, béna, de nagyon.

Ha viszont kivillan egy egyszerű fekete színű melltartó-pánt, bármilyen színű felső alól, az szexi, dögös, magabiztos, néha provokatív. Szóval jól néz ki.

Ha semmilyen pántot nem szeretnénk, mert mondjuk nem illik a tophoz, akkor a legjobb megoldás a pánt nélküli melltartó. Csak meg kell találni belőle a megfelelő "fazont".

Ez nem hülyeség hidd el, értek hozzá.

2010. márc. 24. 09:25
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Ciki vagy nem ciki, én személy szerint nem szoktam szilikonpántos melltartót viselni. Rajtam általában fekete melltartó van (mivel a felsőim többsége is sötétebb árnyalat), és ha azok alól kicsit kificcen a pánt, az tényleg akár szexi is lehet (van aki meg ezt mondja cikinek, ízlés dolga), de akárhogy is, nem esem kétségbe egy ilyentől, se magamon, se máson.

A szilikon pántoknál már inkább az kifejezetten ciki szerintem, ha már sárgás-barnás elszíneződése van. :S

2010. márc. 24. 09:31
 4/23 anonim válasza:
48%
A 9:25- nek igaza van. Ha meglátok valakit szilikon pántos cuccban, olyan falusi liba feeling jut eszembe. Komolyan.
2010. márc. 24. 09:32
 5/23 A kérdező kommentje:
Jaja, ultragáz! Főleg ha csőtophoz veszik fel, és ha már ilyen régi, agyonmosott, sárgás-barnás árnyalata van! Brrr....! Számomra ez már kész bűntény! :D
2010. márc. 24. 09:32
 6/23 anonim ***** válasza:
61%

Igen, ciki.

Inkább villanjon ki a vörös csipke pánt és az máris nem ciki, hanem szexi...

2010. márc. 24. 09:43
 7/23 anonim ***** válasza:
58%

A ruhával harmonizáló színű, színes melltartópánt szexi. A szilikonpánt gáz. Ahhoz képest, hogy azért csinálták, hogy ne lehessen látni, feltűnőbb, mint a színes. Bekoszosodik, gusztustalanul néz ki. Ráadásul nem is praktikus, mert nyáron bepállik alatta a bőröd, és nem lehet méretre állítani, mert - lévén szilikon - szétcsúszik.

ÉLJENEK A SZÍNES MELLTARTÓPÁNTOK!

2010. márc. 24. 10:14
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Én nem szeretem a szilikon pántot, mert állandóan szétcsúszik s mert kidörzsöli a bőrömet. (A meleg hatására kelések keletkeztek egyik nyáron a vállamon. Napokig semmi sem érhetett hozzá, mert ordítani tudtam volna a fájdalomtól.) Mivel a cső topp nem áll jól nekem, így marad a hagyományos melltartópánt. VAgy a pánt nélküli melltartó.

Szerintem, ha kivillan is a ruha alól, az nem annyira ciki, hiszen van rajtad melltartó. Sokkal gázabb, ha nincs rajtad.

2010. márc. 24. 10:21
 9/23 anonim válasza:
89%

en szemely szerint a cso topp ala szilikon melltartot hordok,tartottam tole hogy van e eleg tartasa de fantasztikus..a hat nelkuli toppokhoz es alkalmi ruhakhoz is csak ajanlani tudom

[link]

egy jo tanacs!! egy szammal nagyobbat vegyetek mint a normal melltarto meretetek!!

2010. márc. 24. 10:26
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Rettenetesen ciki, borzalmas. Elszineződik, fénylik, jobban látszik akármi más pántnál. Tökéletesen megy a kínai 500 ft-s felső alá. Fekete alá fekete vékony pántos melltartó fehér alá fehér, szines alá is mehet a fehér. Inkább ez. Szilikonpántnál két borzalmasabb dolog van, csőtop alá pántos melltrató, és a sporttrikók alá,( tudod aminek a pántjai a hátadnál szűkülnek) ez alá nem kereszt, hanem rendes pántos melltartó. Igénytelenség a javából, büntetni kéne.
2010. márc. 24. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!