Szerintetek is ciki a szilikonpánt?
Egyre jobb az idő, és előkerülnek a pántos felsők.
Ti milyen melltartóval veszitek fel őket? Szerintetek is nagyon gáz ha kivillan a szilikonpánt? Bár a szines pánt még égőbb...
Ti hogyan oldjátok meg, hogy izlésesen nézzetek ki pántos/pánt nélküli felsőben?
Kicsi a mellem, és esztétikusabb lenne melltartót hordanom. Milyet? A csőtopokhoz mit ajánlanátok?
Amikor bejött a piacra az ezredforduló környékén, nagyon jó ötletnek gondoltuk, és vettük mind a cukrot, mindenki használta. Aztán rájöttünk, hogy mennyire sérülékeny, elszíneződik és nem lehet kimosni, rátapad a bőrünkre. És persze ugyanúgy látszik. Fénysebességgel repültek a kuka felé...
23L
Gáz és tényleg falusi liba feeling. De nagyon. Pont arra hivatott, hogy ne látsszon, de nagyon is látsszik és randa. "kedvenceim" a csicsás köves példányok.
Mindenfajta felső alá van melltartó. Van pántnélküli, kereszbe pántos, meg nem tudom melyiket hogy mondják, de egy rendes fehérnemű boltban találni mindenfélét, az eladó segít is, csak meg kell mondani milyen felső alá lesz.
Lehet "drága" ilyen helyen melltartót venni, de egyszer kell megvenni, ezek tartósak, kényelmesek, esztétikusak, és rendes melleket csinálnak. Én nem is értem azokat akik kínais melltartót hordanak, nem az a baj vele, hogy olcsó, hanem az, amilyen formájú mellett csinál. A kosár nem szép íves, hanem alul lecsapott olyan benne a mell, mint egy fagyistölcsér.
Nm ciki,csak már nem divat:)
inkább válassz a földőddel megegyező színű pántot:)
az néz ki jól:)
Kedves 19:47-es!
Miért kell leszavazni a kérdezőt? "Az a ciki, ha ilyet kérdezel"
Nem értem a fajtádat! Sok ember csak bunkóskodni jár ide?
Amúgy köszönöm a válaszokat.
Amúgy a bunkón válaszolókat én sem értem. Ez az ember itt teljesen normális kérdést tett fel. :)
Érdekes egyébként a mai divat, összezavarja az embereket. :) Sokkal gázabbnak tartom azt, ha valaki szandálhoz zoknit vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!