Szallagavatóra fekete ruhában mehetek?
Figyelt kérdés
Sehol egy árva szép ruhát nem találtam!Pirosat akartam eredetileg, de amikor megláttam az üzletben azt a fekete ruhát...Hát még a lélegzetem is elállt...Hosszú ruha, ami pont jó mivel én magas vagyok. Elöl valamivel rövidebb(térd alá ér) és hátul valamivel hosszabb. A hasamnál pedig egész csipke...Nagyon szép...
Kérdeztem a hölgytől az üzletben, hogy szallagavatóra szoktak venni fekete ruhát, ő azt mondta, hogy igen...
Szerintetek?
2009. nov. 1. 09:32
11/14 anonim válasza:
Oké, rendezzetek egy szavazást a fiúk körében, hogy egy bálon a fekete vagy a színes ruhás lányokat kérik-e fel inkább ?
Tudom, mi a grandiózus, nagyszabású, felülmúlhatatlan, örökké emlékezetes. Egy szalagavatónak ilyennek kell lennie. Az a sok elegáns feketeruhás pedig gyászoló tömegre emlékezet ! :P
12/14 anonim válasza:
Nem sok kérdezőnek válaszolunk, hanem egynek. Az az egy ki fog tűnni az eleganciájával. A fiúk pedig nem aszerint döntenek, hogy milyen színű a ruha, hanem hogy hogy áll neki.
13/14 anonim válasza:
" Ha nincs mit felvenned, válaszd a feketét " - ez egy divat-tipp neves tervezőtől. Vagy " ilyen-és-ilyen színek, végül az örök fekete " Ezeknek az az üzenete, ha ötlettelen, fantáziátlan, döntésképtelen vagy / úgymint az élet más területén is ! /, a szivárvány színeiből kiválasztod a feketét / egy bálra! /, azt jelzi rólad, hogy alulértékeled magad. A kedves, sudár, fiatal kérdezőnek is gyanús a dolog, hogy felveheti-e a feketét, hiszen azért kérdezi meg a boltban is, meg itt is. Ti meg mind bátorítjátok. Nemigen mulatoznak az emberek feketében a világ kultúráiban ! / Én kozmetikus és sminkmester vagyok, van több évtizedes tapasztalatom a vendégeim " választásairól ", pl. mikor az örömanya elegáns fekete csipkeruhát választ az esküvőre (!) Kedves 18 éves ! Válassz feketét, ha akarsz, MEGÉRDEMLED! GOODBYE
14/14 anonim válasza:
hát nemértem ha már fejben úgyis eldöntötted minek eza kérdés? bárki aki eddig azt mondta ,hogy színes de hát a fekete ahasadnál csipkés meg szerinted így szerinted úgy..akkor válaszd azt de ne kérdezz meg más véleményt hanekedmár eldőlt..felesleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!