Szallagavatóra fekete ruhában mehetek?
Sehol egy árva szép ruhát nem találtam!Pirosat akartam eredetileg, de amikor megláttam az üzletben azt a fekete ruhát...Hát még a lélegzetem is elállt...Hosszú ruha, ami pont jó mivel én magas vagyok. Elöl valamivel rövidebb(térd alá ér) és hátul valamivel hosszabb. A hasamnál pedig egész csipke...Nagyon szép...
Kérdeztem a hölgytől az üzletben, hogy szallagavatóra szoktak venni fekete ruhát, ő azt mondta, hogy igen...
Szerintetek?
A bál meg a szallagavató nem ugyanaz. A bálra felhevetsz akármien szivárványszínu ruhát, de én véleményem szerint meg izlésem szerint az nem szallagavatóra való.
No még megvárom, hogy a másik uzletbe milyen árut kapnak.
Értem, hogy elegáns a fekete, de a pszichológusok is tudnának róla mesélni... ki, miért szereti.
Itt egy kis báltörténet:
" Grandiózus " bálról van szó, semmi komolyságról, sőt...
Majd legyél sötétben a vizsgádon és a ballagásodon.
Egyébként a fiam is érettségizik. Majd megfigyelem a " trendet " a szalagavatón.:D
Az, hogy fekete ruha lenne rajtam, azt jelentené, hogy sátánista vagyok, mert azok szeretik a feketét? :D Ez most csak egy példa volt...
Szerintem elegáns és már csak azért is nem, holló style-os, mivel az egész hasamnál csak áttlátszó csipke van.
Meg hát én úgy is gondolkozok, hogy máshol, másmilyen alkalmakkor is kitudjam használni a szallagavatói ruhámat, ezt a feketét szerintem kitudnám.
Nekem hiába mondják, hogy színes legyen, mert fiatalos, nekem meg az nem tetszik. :S
Ah nehéééézz
10.23!
1.A belinkelt cikkedben egy fél szó nincs az öltözködésről.
2. Nem mindenki lelkibeteg, aki szereti a feketét és nem mindenki szereti a feketét, aki lelkibeteg.
3. Valószínűleg nem sok bálon és elegáns rendezvényen vettél részt, kezdve a hangversenyekkel, operával. Az összes énekesnő és karvezető és számos elegáns vendég mind pszichológusi segítségre szorul?
4. Neked fogalmad sincs, mit jelent az, hogy grandiózus. Pedig a grand szótővet még félműveltséggel is fel lehetne ismerni benne. Azt jelenti, nagyszabású, hatalmas, pompás. A vidámsághoz semmi köze. Nem maszkabálról és farsangról van szó.
előző
énis fekete ruhában voltam a szalagavatómon, és sokan mások is. a fekete elegáns, semmi baj nincsen vele. jobb körökben nemgondolják azt h sátánista lenne.
és nem, nem a citromsárga meg a babakék ruhák a menők. a fekete elegáns, és kb mindenkin jól mutat. nyugodtan felveheted, engem sem nézett anno ki senki, és a többieket sem akiket fekete ruha volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!