Hipster stílusról mi a véleményetek?
Kb félévente eljön nálam egy olyan korszak hogy úgy érzem újítanom kéne a ruháimon,stílust váltani.Most épp a hipsterrel "ismerkedem".Utána néztem kicsit a neten,de még mindig nem vagyok képben,azt olvastam hogy egyediségre törekednek,közben meg minden második fiatalon ezt a szarukeretes szemüveget látom,és szerintem mára már ez is tucattá vált,egyébként így a cuccok tetszenek,de ha már csinálok valamit,akkor rendesen akarom. Ti tudtok valamit erről a stílusról?Szerintetek lehet úgy követni egy stílust hogy közben nem olvadsz bele a nagy tömegbe és saját magadból is beleadsz valamit hogy egyedi legyen?
Ti figyeltek erre az öltözködésetekben?
Hipsterek... neee. :D
Nagyon nem kedvelem őket. Egyediségre törekednek, mégis, mindannyian ugyan olyanok. Én vékony vagyok, de engem is felzaklatott, amikor egyszer azt olvastam, nem lehet hipster az, aki túlsúlyos.. (??)
Ettől eltekintve, akadnak jó "hipsteres" ruhák, szóval szerintem nyugodtan meríts ötletet a ruhatárukból, e tartsd meg a stílusodat, add bele önmagad.
alapból jó lenne,csak az a gond hogy ebből is egy elba szott divatot csináltak,kiveszett belőle minden
sajnos ezzel egyre inkább belelehet olvadni a tömegbe,te is csak szépen beállnál a sorba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!