Milyenek az összeállításaim? Válasszam ezt a szakmát?
tudom, hogy nagyon nehéz így megállapítani, de most ott tartok, hogy tényleg elhatározzam mi szeretnék lenni és olyan suliba járjak, imádok rajzolni, sosem tanultam..... de portré készítésen kívül (gyakorlok, rengeteget) tudok rajzolni főképp embereket! És mivel imádom a divatot gondoltam még élvezném is, de hogy van-e tehetségem hozzá?
az ízléstelen lélekromboló kommentektől kíméljetek meg engem és a kérdést olvasókat kérlek :)
hogy egyedit? xd egyszer úgy öltözködtem, ahogy én szerettem volna, teljesen akkor bontakoztam ki a leginkább (egy nap volt az egész anyámék nem voltak otthon xd) na m1, és elmentünk a barátnőmmel moziba, és kb mindenki kiröhögött a hátam mögött :( suliban is ez van már akkor is ha felveszek egy pöttyös gatyát... pedig az nem is olyan egyedi
ha érdekel akkor mitt vettem fel hát kb ilyen volt:
csak nem olyan "patacipő" volt rajtam mint a képen, hanem egy pöttyös bakancs és + fekete harisnya és igen a parókát is felvettem amit mellesleg haloween-re kaptam >.< nem is akarok arra a napra emlékezni
"és kb mindenki kiröhögött a hátam mögött :("
Az a meglepő, hogy csak a hátad mögött.
Van egy határ az egyedi és a röhejes között, amit nem árt megtalálni.
Te a parókával lépted át.
A cosplay conra, farsangra és max. Shibuyába való, de nem egy magyar hétköznapra.
Nézegesd ezt az oldalt:
www.streetfashionbudapest.hu/
látogass külföldi outfit blogokat...
tanulj tőlük, hogy kell egyedinek lenni röhejesség nélkül
Hidd el Magyarországon is vannak olyan hülyék akik zöldre festik a hajukat..:D
Minden viccet félretéve szerintem semmi különleges nincsen ezekben az összeállításokban.. A lényeget a többiek előttem leírták már. Említetted hogy tudsz rajzolni! Engem inkább az érdekelne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!