Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek az összeállításaim?...

Milyenek az összeállításaim? Válasszam ezt a szakmát?

Figyelt kérdés

tudom, hogy nagyon nehéz így megállapítani, de most ott tartok, hogy tényleg elhatározzam mi szeretnék lenni és olyan suliba járjak, imádok rajzolni, sosem tanultam..... de portré készítésen kívül (gyakorlok, rengeteget) tudok rajzolni főképp embereket! És mivel imádom a divatot gondoltam még élvezném is, de hogy van-e tehetségem hozzá?

[link]

az ízléstelen lélekromboló kommentektől kíméljetek meg engem és a kérdést olvasókat kérlek :)

2013. aug. 21. 22:51
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
13/L
2013. aug. 21. 22:54
 2/33 anonim ***** válasza:
22%

Szia,ezeket te állítottad össze?

Van 1-2 ami nem tetszik,de a többi ISZONYAT JÓ!!

Igen tehetséged az van hozzá:D15/L,én is divatimádó vagyok:)

2013. aug. 21. 23:09
 3/33 A kérdező kommentje:
igen én igaz amik nagyon hátúl vannak azok régebbik :)
2013. aug. 21. 23:12
 4/33 anonim ***** válasza:
15%
nagyon jó stílusod van*-* am ugyan az a korunk a stílusunk meg az adottcságaink.:D
2013. aug. 21. 23:16
 5/33 A kérdező kommentje:
:D
2013. aug. 21. 23:18
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem ebből az egészből annyi jön le, hogy nagyon kiforratlan a stílusod. olyan össze-vissza az egész. mintha át gondolatlan lenne... sok ruha nem is illik egymáshoz. mintha csak a színekre figyeltél volna, de néhol arra sem... meg olyan tucat az egész. :S számomra nem különleges. tipikus tinédzser. de hát nem is nekem kell, hogy tetsszen, én már elhagytam ezt a kort. majd idővel biztos kialakul a stílusod
2013. aug. 21. 23:32
 7/33 A kérdező kommentje:
vannak összeállítások amit pont gyakori kérdésekre készítettem válasz céljából (kb a fele) :) de szerintem is még fog változni a stílusom, de már most is elég sokan cseszegetnek a ruháim miatt....
2013. aug. 21. 23:40
 8/33 anonim ***** válasza:
Megsúgom, ebből nem lehet megélni.
2013. aug. 22. 00:23
 9/33 anonim ***** válasza:

Az összeállításaid többsége csak matchy-matchy.

Semmi izgalmas.

Tudod mi a tehetség?

-pl.: egy problémásabb alkatból kihozni a maximumot megfelelő ruhadarabok, színek, minták segítségével.

-vagy szerény büdzséből a lehető legtöbbet megvalósítani...

De a te outfitjeid....

Mégis mi a kunszt abban, hogy 300 ezres, önmagában is öltöztető topot passzítasz egy 60 ezres táskával?

2013. aug. 22. 01:12
 10/33 anonim ***** válasza:

Sose értettem, hogy ennek mi értelme...mármint ilyen oldalakon ruhákat összerakni.

Ilyen párosításokat szerintem én is tudnék csinálni, pedig sosem foglalkoztam a divattervezéssel, de azért kb lehet látni, hogy mi mivel illik.

A nehéz tényleg az, hogy meg tudod-e mondani pl, ha engem látsz, hogy figyi, ez a felső neked nem előnyös, mert összenyomja az alakodat, vegyél inkább ilyet.

Most csak egy példát mondtam. Nem akarlak megbántani, meg ettől még lehet, hogy lenne hozzá tehetséged, de ezek a cuccok, amiket összeraktál szerintem semmit sem jelentenek.

23L

2013. aug. 22. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!