Nem találom a stílusomat, szerintetek melyiket válasszam?
20 éves lány vagyok és nem tudom eldönteni hogy milyen is vagyok valójában.Szinte állandóan feketébe járok,imádom a rock,metál zenét,a dark-goth művészetet,rengeteget foglalkozok a halállal,valamiért nagyon vonzódok hozzá és kicsit antiszocálisnak is lehet mondani.Lehet hogy ehhez hozzájárul hogy volt pár öngyilkossági kísérletem (mániás depresszióm van,de kontrollra járok,gyógykezelnek...)
Másfelől viszont szeretem a Hello Kitty-t(pl egy szép karkötő vagy egy aranyos füzet szerintem aranyos viszont a túl sok az már hányingerkeltő),meghallgatom a popzenéket szívesen,táncolok rájuk,vannak rózsaszín dolgaim amiket imádok.Az abajom hogy olyan mintha 2 énem lenne és nagyon rossz hogy e 2 között ingázok.Amúgy szívesebben lógnék rockerekkel és járnék koncertekre vagy csak hülyéskednék minthogy felszínes majmokkal és butuska plázacicákkal rázzam magam a disco-ba.Szóval szerintetek mit tegyek?Válasszak egy stílust vagy maradjak így és keverjem a kettőt(bár így nem érzem túl jól magam és a környezetem sem nagyon tud hova tenni) előre is köszönöm válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!