Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek az összeállításaim?...

Milyenek az összeállításaim? Válasszam ezt a szakmát?

Figyelt kérdés

tudom, hogy nagyon nehéz így megállapítani, de most ott tartok, hogy tényleg elhatározzam mi szeretnék lenni és olyan suliba járjak, imádok rajzolni, sosem tanultam..... de portré készítésen kívül (gyakorlok, rengeteget) tudok rajzolni főképp embereket! És mivel imádom a divatot gondoltam még élvezném is, de hogy van-e tehetségem hozzá?

[link]

az ízléstelen lélekromboló kommentektől kíméljetek meg engem és a kérdést olvasókat kérlek :)

2013. aug. 21. 22:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne különleges. Jó érzéked van a divathoz, viszont a divattervezéshez sokkal több kell.
2013. aug. 22. 10:08
 12/33 anonim ***** válasza:
75%

A lényeget az előttem lévők már elmondták...

Pl.: Ebből tényleg nem lehet megélni, főleg Magyarországon nem.

Az összeállításaid nem csúnyák, de attól még, bocsi, de eszméletlenül laposak.

Tipikus: "tini lány vagy, 160 centivel, 45 kilóval és vasalt barna hajjal!" ruhák.

Előttem már írták: Néha az látszik, hogy csak a színekre figyeltél, és csak kerestél egy egyszínű szoknyát, meg egy felsőt amiben ugyan olyan csík megy. A stylist-kodás nem épp csak erről szól.

Én is szeretem a divatot, jól öltözködöm már megjegyezték sokan, terveztem már ruhákat hobbiból, de ha választani kell nem áldoznám fel erre az életemet.

Bocsika ha ízléstelen és lélekromboló voltam, de csak annyit üzenek, hogy a "stylist" nem egy munka, csak egy hobbi, amit csinálhatsz 30 éves korodig, aztán jönnek ujjak, szebbek, fiatalabbak és "The End", ahogy az összeállításaid végén is áll. :)

2013. aug. 22. 10:09
 13/33 anonim ***** válasza:
nem rosszak, de teljesen átlagos, én is ilyesmiket csinálok..meg kb. mindenki. a lényeget a többiek elmondták:D meg szerintem ez attól is függ, hogy te miket hordasz, találd meg a stílusod. de lehet, hogy lenne hozzá tehetséged.. ja és követlek polyvoron, kövess vissza!:)
2013. aug. 22. 10:15
 14/33 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok félig fekete, jelenleg londonban élek, és 55 kg vagyok
2013. aug. 22. 10:37
 15/33 A kérdező kommentje:
de szívesen lennék 160 cm :(( azért jól esik, hogy 160 cm-esnek hívtál :))
2013. aug. 22. 10:40
 16/33 A kérdező kommentje:
igazából főként valami tényleg jó munkát kéne keresnem, mivel jó vagyok töriből ezért gondoltam arra, hogy ügyvéd leszek, vagy a vendéglátásban is szívesen elhelyezkednék :)
2013. aug. 22. 10:52
 17/33 anonim ***** válasza:

Én is csak a többieket tudom ismételni. Semmi fantáziát nem látok benne. Ha az embernek modellalkata lenne és rengeteg pénze megvenni bármilyen cuccot, akkor tuti csukott szemmel is fel tudna így öltözni. Sablonos, a divatot követi, márpedig itt pont, hogy beelőzni és alakítani kellene.

Na meg ugye tipikusan az a szakma, amire nem lehet jövőt építeni. Még külföldön se, ott se kolbászból van a kerítés. Nagyon kevesen futnak be, abból is kevés marad 1-2 évnél tovább a csúcson. Utána mihez kezdenél?

A kritikáról pedig annyit, hogy ha már itt a névtelen, arctalan szapulást se tolerálnád, akkor végképp hanyagold a dolgot. Persze a trágárság senkinek nem hiányzik, de ha véletlen be is futnál, nem dicsérő szavakat olvasnál, hanem kőkemény kritikákat, ízléstelen stílusban. Szokj hozzá és tanulj meg ahhoz is jó képet vágni.

Ha feltétlen ezzel akarsz foglalkozni, akkor gyúrj rá a testedre, modell még lehetsz ezzel a magassággal, ha abban befutsz (persze erre sincs sokkal több esély), akkor egy kicsit előnyben lennél, mert szerezhetsz kapcsolatokat. De még úgy is túltelített és nem keresett piac úgyhogy nagyobb eséllyel csak elfecsérelt idő, és kidobott pénz lesz. Mérlegelj, és hallgasd meg a szüleid véleményét is, tekintve hogy van élettapasztalatuk, véleményük és ha megpróbálnak eltántorítani a céljaidtól, nem feltétlen azért, hogy keresztbe tegyenek neked. Na meg ha tényleg ezt akarod, akkor küzdesz érte magadtól is, plusz pár akadály még nem igen ártott meg senkinek. :)

2013. aug. 22. 11:55
 18/33 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen össze-vissza, bocsi.
2013. aug. 22. 12:04
 19/33 anonim ***** válasza:
Like-oltam pár szettedet, de igazából nem olyan jók.. A legtöbb olyan össze-vissza...
2013. aug. 22. 13:04
 20/33 anonim ***** válasza:
Ja, ès bekövettelek lécci teis engem. Utsóvoltam.
2013. aug. 22. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!