Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúkon színes csőszárú nadrág?

Fiúkon színes csőszárú nadrág?

Figyelt kérdés
Élénkpiros nadrágot szeretnék venni, de sejtem hogy mindenkinek a reakciója a b*zi lenne... Szóval mi róla a vélemény? És pesten hol tudok beszerezni ilyet?
2009. okt. 27. 14:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

35 éves férfi vagyok, rendes rövid divathajam van, nem festem a körmöm és a szemem se, de hordok csőfarmert. Igaz, pirosat/lilát/sárgát nem vennék: az enyéim farmerkékek (világosabb és sötétebb levis), és meglepő módon nem is a v@l@gam alatt, hanem a v@l@gomon hordom őket. Nyilván van (főleg a saját nememből), aki lebúzázik emiatt, főképp, persze azok, akik világéletükben három számmal nagyobb farmert hordtak (egyébként a férfi népesség 99 százaléka ilyen, hogy sose a méretét veszi, mert, ha már rásimul a fenekükre a gatya, az már b*zis), de engem nem érdekel, mert a barátnőmnek tetszik. Plusz eszembe szokott jutni, hogy jó nyolc éve ugyanígy lebúzáztak, meg hülyén néztek rám a trapézszárú farmerjeimben, mert akkoriban rajtam kívül kábé még tíz pasi hordott ilyen az országban, miközben a női divatban már rég kizárólagos trendje volt. Ám a fiúk-férfiak még nyomták a semmilyense fazonú, combtól bokáig ugyanolyan szárbőségű gatyákban. Merthát, ugye, idehaza a férfidivattrend mindig 2-3 év spéttel van a női mögött... Most aztán már, hogy kicsikét kikopott a divatból, és már nem trend, minden faszin ott a trapézszárú. Erről ennyit.

PS: A szőr(telenségről) meg annyit, hogy annak mértékéről senki se tehet, csak az örökölt génjei, de az 2009-ben ne legyen már az elnőiesedés meg az elb*zulás jele, ha valaki férfi létére nem tart hónaljkutyát, és rendben tartja a lompos körül is a dolgokat. Szerintem ez ma ápoltsági minimum.

2009. okt. 28. 16:49
 22/28 anonim ***** válasza:
8%
muszály bu**nak lenni? felőlem, bármelyik plázában van b*zi üzlet
2009. okt. 30. 12:18
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

Én nagyon szeretem az ilyeneket:D nekem tetszik ha egy fiú tud ilyet hordani c(: Múltkor egy haverom mondta hogy zöldet akar, és modntam hogy az tökjó, ő meg cosdálkozott hogy nekem tényleg tetszik, mert eddig mindenki leszólta xD

Sztem hajrá, és nem ér lepontozni engem mert mellette vagyok.

L/18

2009. okt. 30. 12:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki ha a srác tudja viselni.

Van egy srác az utcában 20 év körül lehet, utoljára lila csőgatya volt rajtam szembe fésült haj, stb. Nem az jutott róla eszembe, hogy b.uzis, hanem hogy stílusos, mert illik hozzá, jól áll Neki, nem erőltetett. Ha Te is azért viselnéd, mert tetszik és erre vágysz akkor viseld, de ne azért mert trendi.

Amúgy nem értem mi bajotok van, nekem tetszik ha egy srác szőrteleníti a hónalját meg alul is, illetve ha igényes a körmeire, arc/ kézkrémet használ... Ez ma már pont olyan elvárás mint a lányoktól, hogy járkáljanak szőrös lábbal.

24 / L

2009. okt. 30. 21:59
 25/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk épp a legutóbbi, 24 éves lány a ritka kivétel ez alól, de:

azt veszem észre a hozzászólások többségéből, hogy az aktuális, legújabb divatirányzattal kapcsolatban (amit a dolog természetéből adódóan mindig is a legfiatalabb korosztályok, a tinik képviselnek a legmarkánsabban és olykor eltúlozva is) éppen a huszonéveik elején járók a legintoleránsabbak, vagyis azok, akik épphogy tegnap jöttek ki a tinikorból. Ők a legagresszívebbek, a legelutasítóbbak és a legkioktatóbbak, hogy mi volna szerintük öltözködésileg rendjén, pedig nekik kéne még viszonylag élénk emlékeiknek lenni arról, milyen tinédzsernek lenni, és milyen az, amikor a "vén huszonévesek" meg harmincasok a fejüket csóválják. Halmozottan igaz ez a huszonéves lányok férfidivathoz való viszonyulására, mert azért a maguk öltözködésébe még beépítik a legújabb trendeket (csőszárú farmert /ha nem is lilát, de feketét, kéket, szürkét, fehéret/, leggingset meg hosszú szárú csizmát meg mittomén), de, hogy a pasijuk csőgatyát hordjon? Na neeee, hát az már hogy nézne ki, nem tini már! Jellegtelen ing meg seszabású farmer - simuljon csak bele a jellegtelen tömegbe! Huszonévesen (meg harmincévesen) oly konzervatívan gondolkodni, hogy a legújabb férfidivat követése a tinikor után már botrányos - hát ezt nem értem, komolyan...

2009. okt. 30. 22:47
 26/28 anonim ***** válasza:

miért nem veszel inkább kordnadrágot?

pl. lehet világosdrapp stb.

2009. nov. 7. 11:31
 27/28 anonim válasza:

énis hordok színes csőnadrágokat,és eddig sosem mondta senki h bu*is lenne :)

és minenki azt mondja h jol oltozom,szal semmi képp sem bu*is:)

2010. jún. 24. 12:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Szeva!! Enis ugyanugy vagyok mind te csakk en meg roszabb hejzetbe vagyok mert falun lakok!!Hatt szerintemm vehecc nyugottam csoszarut!!Hatt nekem mar van egy zoldem egy narancssargam(ammit neked is nagyon ajalok) vann egy ellemk kekem(amit ciankek nike hoszuszaru deszkassal hordok) na meg 2 fekete e egy szurke!! Es fekete emo hajjam van parhejen szoke hajszalakkal es minden gatyamhoz van egy hozza illo fulcap em!! Tehat gondolhatod h nezzek ki es h mit gondolnak rolam a falusiak de leszarom!! Jahh es az ojan csajok akik jol is neznek ki es birni fogjak! Jahh es ha valahol kapsz pirosat ird meg privaltba mert nekem mar csak egy piros csoszaru hianyzik a gyujtemenyembol!! Koszi
2012. ápr. 26. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!