Fiúkon színes csőszárú nadrág?
15:19: igen nekem is ilyesmi a cél:D csak nekem kalap de ugyanúgy magasszárú szürke cipő és tutijól nézne ki.
Többiek: nem is tudom igazából miért kérdeztem annyira egyértelmű volt:D amúgy nemfestem a körmöm, nincs hosszú hajam semmi ilyesmi csak unom hogy mindenkin kék farmer van.
Nekem se tetszenek színes csőgatyák a pasikon:$ De manapság mindenki ,azt hord ,amit akar...szerintem a Zara-ba tudsz venni magadnak ilyen gatyát az egyik ismerősöm is ott vett magának..
20/L
15:19-es vagyok,
ehhez még kalap is? hát tesó... számíthatsz beszólásokra és furcsa tekintetekre :D de sztem sz*rd le..
szerintem jó h ki akarsz tűnni,nekem tetszik a színes csőnadrág egy srácon.
ez h b*zis,hülyeség,manapság minden b*zisnak számít..ha nem szőrös a kezed, ha csőnadrág van rajtad, ha hosszabb a hajad 5mm-nél stb.
intolerancia.. :D
itt azemberek mindenkiben a hibát keresik..
szerintem szard le és öltözz ugy ahogy akarsz.^^
14/L
hát persze hogy tetszik egy 14 éves lánynak azoknak tetszeni is fog de egy nőnek nem. Egy nőnek férfi kell és a férfiak nem így néznek ki. Ma is láttam 2 srácot meg egy lányt együtt sétáltak de tök úgy néztek ki a csajon is csőszáru naci mag a pasikon is, hosszú szemükbe csüngő haj. Iszonyatosan gusztustalan volt, de hát nah 15 évesek. Ha nektek ez tetszik.
25/L
csőnaci pasin: nem tetszik
színes csőgatya: csak rosszabb
b*zisnak nem mondanám,
inkább hogy a mai tinik őrületje
fiún elmegy, férfin már nem annyira
muszály pirosat? fekete, vagy szürke ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!