Fiúkon színes csőszárú nadrág?
Figyelt kérdés
Élénkpiros nadrágot szeretnék venni, de sejtem hogy mindenkinek a reakciója a b*zi lenne... Szóval mi róla a vélemény? És pesten hol tudok beszerezni ilyet?2009. okt. 27. 14:59
2/28 anonim válasza:
igen, b.zis. de ha neked ez teccik..
3/28 anonim válasza:
nem vagy b*zi cask egy férfi legyen már férfi miért akartok úgy kinézni mint a csajok miért kell őket utánozni?? festett körmök, szem, hosszú haj, szörtelenítés mindenhol, most meg ez mi lesz a következő miniszoknya pasiknak meg szexy kivágott toppok, vagy csipkés boxer???
4/28 anonim válasza:
nekem tetszik ha színes gatyó van egy pasin :D
18L
5/28 anonim válasza:
én is azt akarok venni, fekete karcsúsított bőrdzsekivel, meg piros fullcap-el (a sapi amit a rapperek hordanak) meg egy magasszárú sportcsukával ütősen nézne ki :D,
6/28 anonim válasza:
Az búzás.
Totál gáz.
Bár....a fiúknak lehet, hogy megfelel egy férfinak, tuti nem!
25N
7/28 anonim válasza:
15.19: ütősen néznél ki, de tényleg... max. gutaütősen
Nem értem, miért akar ennyi férfi(palánta) csajnak kinézni... rózsaszín cuccok, csőgatya, szőrtelenítés, és még sorolhatnám...
ássátok már el magatokat légyszi...
8/28 anonim válasza:
igen, búzás, inkább vegyél bőrgatyát.
10/28 anonim válasza:
nem hiszem h b*zis bár...wan egy pasi az egyik zenekarból akinek olyan gatyója wan csak az metroszexuális.szal nem tom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!