12 évesen feltűnő felnőttesebb cuccokban járni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van pl. az a svájci sapkára hasonlító sapka...stb.. :D
172cm vok
12/f
2009. okt. 26. 14:45
2/7 anonim válasza:
nem gáz. sokkal nagyobbat fogsz nevetni magadon huszonéves fejjel. ezt nem szivatásból mondom mert mindenképp nevetni fogsz
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint min?: D Az utolsónak
2009. okt. 26. 21:57
4/7 anonim válasza:
nemtudom pontosan milyenekre gondolsz, de szerintem furcsa ha egy 12 éves lányka felnőttes cuccokba jár.. Nemtudom nekem kb olyan ez mint amikor a 70 éves nénik pink haspólóban :D Egyszerűen nem illik össze a test meg a ruha. Pl a felnőttesebb ruhák úgy vannak szabva hogy kell hozzá cici is, és ha nincs, akkor elég furán nézhetsz ki benne.. De persze ez csak feltételezés, lehet hogy nagyon jól áll, ha jól összekombinálod pl a hétköznapi ruháiddal nagyon divatos is lehet :)
5/7 anonim válasza:
Hát számomra elég röhejes mikor egy kislányt vagy kisfiút felnőttes ruhában látok...:D
6/7 anonim válasza:
sztem nem gáz... ha nem viselkedsz hozzá totál gyerekesen :)
7/7 anonim válasza:
3. nak mondanám h JÓHOGY CSÁVÓ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!