Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szereted a trapéznadrágokat?

Szereted a trapéznadrágokat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 13:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

nemszeretem a trapézgatyákat. :D

14/L

2010. aug. 15. 15:15
 32/38 anonim ***** válasza:

13 éves koromig csak trapézt hordtam, most csak csőnadrágot.

14/L

2010. aug. 15. 15:29
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem 16/L
2010. aug. 15. 15:32
 34/38 anonim ***** válasza:
Nekem csőgatyáim vannak, de volt trapézszárúm is ami igen igen jól állt, de aztán kiszakadt :S sajnáltam is, nekem inkább a csőgatyák állnak jól, de ha találnak egy trapéznadrágot ami illik rám akkor gondolkodás nélkül megvenném.
2010. aug. 15. 16:09
 35/38 anonim ***** válasza:
74%
imádom:) csak olyanom van. Egyébként a répanaci valóban előnytelen az emberek 90%-a számára, csak ők szépnek hiszik magukat benne, mert trendik. Igazából akinek már van egy kis felesleg a combján, vagy nagy a segge, azon már elég gusztustalan. Szintúgy az anorexiásokon is. Csak a majdnem tökéletes alakú lányokon mutat jól. Egyébként az én időmben atom ciki volt csőnadrágot hordani, csak a taták és a csövesek viseltek olyat :))) És emléxem még mindenki hogy szörnyülködött, mikor meghallottuk, hogy csőnaci/répanaci lesz a divat, pár éve... XD Na minegy, szerencsére már visszajön a trapéz és remélhetőleg eltűnnek a kötözöttsonka tini divatlibuskák meg a répanacis buzeráns emós srácok:) 21/N
2010. aug. 15. 16:32
 36/38 anonim ***** válasza:
76%
nem szeretem az olyanokat, amiknek nagyonnagyon íves ott az alján, mrt nem áll jól nekem, de a csőnadrág sem, a köztes átmenetet szeretem.
2010. aug. 15. 17:15
 37/38 anonim ***** válasza:

Utálom a trapéz gatyákat !! csakis csőnadrág :) pedig kb. 5 év bolondultam a rapéz gatyáért =)

16/L

2010. aug. 16. 00:20
 38/38 anonim válasza:

igen, F/18

szeretnék is venni,de neten sehol sem találok fiúsat,olyat ami a hair c. filmben volt a hosszú szőke hajú srácon(Don Dacus) segíts légyszi h merrefelé keressek:))))

köszi,peace:P

2011. dec. 14. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!