Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szereted a trapéznadrágokat?

Szereted a trapéznadrágokat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 13:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

csak h tisztázzuk

csőgatya = egyenes szárú

répagatya = ami teljesen rádtapad és répa formája van szoval nem egyenes hanem lent sokkal szűkebb.

én a répanacikért vagyok odaa de nem azért mert divat! trapézgatyát utálom nem tudom miért talán azért mert szeretem ha rámtapad a gatya:D ennek ellenére ha trapéz gatya tetszene HORDANÁM mert leszarom a divatot :) és nem nézem le azokat akik trapézgatyában járnak 15 évesen vagy akármilyen korban :)

15l

2009. okt. 26. 14:04
 12/38 anonim ***** válasza:
68%

Trapéz forever!!!!! Imádom!

Én mindig is enyhén trapézos farmereket hordok!!!!

Ugyanis a csőnadrág nagyon ronda, és egyszerűen az emberek 85%-nak nem áll jól!!!! Nagyon csúnyán áll felhúzva!

Alap olyan ember, akinek csak picit vastagabb a combja, (ne gondolj nagyra, csak egy picin nőiesebbre)mint egy manökennek, már szarul áll a csőnadrág!

A csőnadrág csak a nagyon vékony lányokon áll jól, akiknek kicsi a fenekük és vékony a combjuk....

Főleg a magas, hosszú lábú nőknek áll jól, mert akinek rövidek a végtagjai, előnytelen.

A trapéz viszont nagyon jó találmány: szinte mindenkinek jól áll!!!!!!!

Nekem nagyon enyhén trapéz farmereim vannak, slankítanak és karcsúsít:-)))))

Amikor csak egyenes szárú és ceruza farmerek voltak, vettem a kínaiba egy visszamaradt trapéznacit 1500 Ft-ért nagyon jól áll, és imádom.

Felpróbáltam egy -két egyenes szárút és ceruzát is...hááát, nagyon előnytelen volt.... pedig nem vagyok dagadt, csak 50 kiló:P

Akkor elhatároztam, hogy inkább szoknya, mint csőnaci...

L.27

2009. okt. 26. 14:11
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a trapéznadrágokat, az extrém széles szárút is, az enyhén bővülőt szintén, meg ezen kívül még az egyenes szár jöhet szóba, más nem is áll jól.
2009. okt. 26. 14:29
 14/38 anonim ***** válasza:
13%

Párral előttem szólónak..

Nagyon úgy néz ki csak mi vagyunk tisztában azzal mi az a csőnadrág :)

De csak gondolkodjatok.

mert itt az emberek 50%.a a répanadrágról beszél, de csőgatyának hívja xD

Logika kicsikéim LOGIKA :)

A cső egyenes a répa lefelé keskenyedik. xD

Namind1.

Régen énis hordtam trapénzt.4-5éve.

De rájöttem h előnytelen és ronda.

Már 2 éve csak répanadrágot hordok.

A mély ülepű répanadrágok meg főleg kényelmesek :P

15/L

2009. okt. 26. 14:31
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

Én régen hordtam trapéznadrágokat, nekem furcsán áll, de ha találnék egy szépet, lehet, hogy felvenném.

Egyébként szerintem 15 évesen túl nagy a szád, KICSIKÉM, lehet, hogy más jobban ért a ruhákhoz, meg a szabáshoz, mint te. Kár, hogy kevés suliban élnek olyan hagyományok, hogy a kisebbeket megnevelik a nagyobbak (nem verekedésre gondolok, csak a hierarchia elfogadására), a mi iskolánkban már nem élnél ekkora arccal. :)

17/L.

2009. okt. 26. 14:39
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen szeretem. Most vettem egy csőszárút, és azt is szeretem. 20 L
2009. okt. 26. 14:40
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy, világos színű, nagyon szeretem, főleg tapadós felsőkkel, fehér atléta, stb. Sok fiú megnéz engem abba is:) Amúgy általában csőnadrág, most vettem egy répát.

Miért kell másokat lenézni azért, mert nem csak répanadrágot hord?

Kettő: miért kell lesajnáló stílusban kioktatni embereket, hogy ha nem tudják, mi a különbség a cső- és a répanadrág között? 15 évesen miért kell akkora száj, mint az ólajtó? :) Egyetértek azzal, hogy most már nincs tisztelet. 19 vagyok. Mikor a gimit kezdtük, teljesen egyértelmű volt, hogy felsőbbéveseket alapvetően tisztelem, nem nagyszájúskodok velük. Többiek is ugyan ilyenek volta. A felsőbbévesek ezért kedvelték is az évfolyamot. Aztán még pár évfolyam jó volt, majd mikor mi érettségiztünk - hát ezek az igazi nagyszájú csitrik és kemény kisfiúk lepték el a sulit, ez a színvonalcsökkenéssel is magyarázható mellesleg - de megneveltük őket is. Ez egy alapvető dolog szerintem is. Nem kell "csicskulni", de tisztelet, kislány, tisztelet!

19/L

2009. okt. 26. 15:02
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Csakis trapéz, ha nadrágról van szó. Viszont farmert csak állatkertbe, Margitszigetre, ligetbe, ilyesmi...

Homokóra alakom van és nem túl vékonyak a combjaim sem, szóval a csőnaci elég hülyén áll rajtam, a répagatya meg még siralmasabb...

De inkább szoknyát hordok általában, kényelmesebb :) És a szép csipkés darabok még nőiesebbek is mint egy gatya.

22/L

2009. okt. 26. 15:30
 19/38 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :)
2009. okt. 26. 19:55
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
Nem szeretem a trapéznadrágokat, mert elég furán állnak rajtam. Én csőnadrágot és egyenesszárút hordok (csőnadrágot nem azért, mert divat, hanem mert tetszik, és jól is áll, az egyenesszárúval is ugyanígy vagyok).
2009. okt. 26. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!