Aréna vagy Árkád? Melyiket szereted jobban és miért?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 11:40
1/13 anonim válasza:
Aréna, mert ott az összes kedvenc ruhaboltom megtalálható.
2/13 anonim válasza:
Árkád, mert kevesebb az esélye, hogy összefutok ismerősökkel...
3/13 anonim válasza:
Aréna, mert ingyen lehet parkolni.
4/13 anonim válasza:
Árkád,mert nekem sokkal jobban tetszik maga a hely és a hangulata.
5/13 anonim válasza:
Nekem a kedvenc az árkád... viszont arénába van pár olyan bolt, ami árkádba nincs, szóval olyankor kénytelen vagyok oda menni, meg ott van mozi és ingyenes a parkolás..én mindkettőt szeretem, de árkádot jobban :)
6/13 anonim válasza:
árkád. sokkal otthonosabb, arénában meg sok a divatmajom.
7/13 anonim válasza:
Arénát, mert ott általában nincs akkora tömeg, mint az árkádban szokott lenni, az mindig kicsit túlzsúfoltnak hat.
De egyikkel sincsen bajom (és nem is szeretem egyiket se különösebben), attól függ, hogy milyen boltba szeretnék menni.
Egyik előzőnek: minden plázában sok a divatmajom, nem a másikkal kell foglalkozni, nem a társaság kedvéért jár ilyen helyekre az ember, hanem vásárolni... :P
9/13 anonim válasza:
Árkáád.:D Mert ott több olyan bolt van, amit szeretek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!