Ez az alkat már nagyon sok? Már kövér?
Ilyen alkatom van kb, csak a hasamon van egy icipicivel több háj, meg a karom vastagabb kicsit. Szerintetek nagyon gáz?Már 10 kilót leadtam, még ennyit szeretnék.
Látszik rajtad a 10 kilós fogyás?
Te már kicsit a kövérebb kategória vagy, de nem gáz, telt.
Hogy sikerült fogyni? :)
Egyáltalán nem :). Én sem vagyok világrengető giliszta vékony (:D, mondjuk a képen láthatónál vékonyabb vagyok), és nem is féltékenységből mondom, de szerintem a túl vékony lányok "undik"... Ha egy csettintés alatt lehetnék csont-bőr, akkor se fogynék...
Szóval, őszintén szólva fogyhatsz még, de ne ess a ló túloldalára!! :) Sok sikert, az eddig leadott kilókhoz pedig gratulálok, nagy munka és kitartást igényelt biztos :)
Ezt most nem igazán értem. A képen lévő csaj nekem nagyon sovány és csontos. Ha felszedne 5-6 kg-ot, akkor lenne nagyjából optimális. És őt nevezik teltnek? Ezzel a világgal valami nagy baj lehet. Vagy nekem fura az ízlésem, nem tudom.
22/f
Én se értem.
Ez a nő vékony és nagyon csinos.
A nullás méretre pedig nagyon könnyű nemet mondani, ha az ember megüti a 160-at és elmúlt 14, ugyanis abba 76-56-81 -es méretekkel lehet beleférni.
(160 alatt már egészséges súllyal is lehet valaki 0-ás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!