Csak szerintem nem esztétikus ilyet felvennie, egy duci csajnak?
Valami ilyesmi ruha lehetett rajta, ugyanilyen fekete volt, csak a nadrág része a térdéig ért. A nadrág része a hasa alatt volt, amivel nem is lett volna gond mert elég vékony combjai voltak, mármint a teste többi részéhez képest. Volt a csaj vagy 100 kg, szóval kb ilyen hasa volt.
És a nadrágot a hasa alatt hordta, szóval semmi nem volt ami megfogja a háját, csak egy fekete toppot viselt felül, aminek az összhatása kb olyan volt, mintha elfolyt volna a villamoson.
Csak szerintem nem épp esztétikus látvány ez? Semmi bajom a duci csajokkal, én sem vagyok sokkal vékonyabb mint ő, de én az életbe nem mernék utcára menni ilyen ruhában...
-.-...
mert mondjuk van szemem, és szeretem mások öltözködését megnézni. legfőképp arra voltam kiváncsi, hogy velem vannak gondok, hogy én nem merek ilyet utcára felvenni, és teljesen elfogadott ez, vagy mások szerint sem szép látvány...
hát ezzel nem vagy egyedül én is duci vagyok de a képen láthatónál vagy 30-35 kg-mal kevesebb
én igy se merek még toppot se felvenni
sose értettem hogy az ilyen durván kövér nők hogy tudnak ilyen merészen öltözködni
Igen, Kérdező, akkor a válasz, hogy veled van a baj.
Mégpedig az, hogy másokkal foglalkozol magad helyett.
Hát azért van egy határ hogy mit vehetnek fel... a szűk top szerintem ne fér bele.. nem mindegy h 10 kiló plusz van rajta (mint én) vagy 50.
Nekem az is dilemma hogy rövidgatya+ trikó mehet e (most mehet a meleg nyert) és sosem értettem hogy 100+++ kilóval hogy merik ugyanezt felvenni... :o
Az első kép amit mutattam lehet nem tükrözi rendesen azt ami viselt, szóval az első képet hagyjátok figyelmen kívül.
Nekem a 100+ kg-s csajokon az ilyen feszülős top, meg feszülős cicanadrág has alatt kombótól van hányingerem...
Vékony vagyok, de a combommal nem vagyok annyira elégedett és nem szeretem felvenni az egyik rövidgatyámat..mindig csak itthon hordom, mert hát a combom...
Oké, én túl kritikus vagyok magammal szemben, de ilyenkor mindig eszembe jutnak ezek a nők...nem néznek tükörbe??
Igazából semmi baj nincs azzal, ha valaki husi, vagy netán kövér, de jól érzi magát a bőrében. Viszont tudjon öltözködni. Testvérem és anyukám is molett alkatúak, de nagyon csinosan öltözik mindkettő és nem mondom, hogy fel sem tűnik a súlyuk, de senki nem botránkozik meg rajtuk, mert az alkatuknak megfelelően, csinosan öltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!