Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett akkora kerülendő...

Miért lett akkora kerülendő dolog a divat egyesek szerint?

Figyelt kérdés

Szóval azt vettem észre, hogy ma csomóan leszólják egymást az emberek, hogy milyen tucat: pl. ombre haj, farmer+póló, tornacipő és társai...

Régen is mindig volt divat mégsem hinném, hogy egymást leszólták volna az emberek, például régen volt idő amikor divat volt a bubifrizura, mindenkinek az volt, divat volt a dauer, mindenkinek olyan haja volt, divat volt a vörös rúzs, mindenkinek volt... és még sorolhatnám.

Nem azt mondom, hogy mindenki ész nélkül legyen tucat, de ha valakinek tetszik valami, és divatban van, akkor miért kell letucatozni?

2013. júl. 26. 15:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, valahogy én is így gondolom :)
2013. júl. 30. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Na de jó kérdés :D pont azért , mert én sokszor veszem azt észre magamon , hogy ha valami épp divatban van, akkor megtetszik. Persze, mint pl a terep cuccok na azokat fel nem vettem volna soha. De én is észrevettem , hogy sokan fröcsögnek, ha valaki divatosan öltözködik meg lenézik, hogy júj mekkora tömeg ember, holott szerintem ettől senki nem lesz tömeg ember, mert ennyi erővel ők is tömeg emberek, mert ők meg azok akik nem követik a divatot és abból is van bőven.szerintem sokszor inkább irigységből mondják ezt az emberek..

pont ez az ombre haj ami elég nagy divat lett, emlékszek mikor elsőnek láttam nagyon nem tetszett, de azért mert folyton elrontott meg nagyon ultra brutál színeket láttam, de aztán mostanában láttam , hogy létezik gyönyörű ombre is , aminek olyan szép az átmentee ,és annyira más lesz tőle az ember arca is, nagyon tetszik. de látom hogy az emberek nagy százaléka meg veri magát , hogy milyen ronda, igénytelen. a cső nadrág is divat volt anno , ugye a trapézt váltotta fel, most meg mindenki azt hordja mondhatni, akkor most mi van? az nem tömeg? vagy a trapéz előtt is volt más..

2013. júl. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!